Winmasters.gr : Για την τιμή τους οι «τρικολόρ», για το όνειρο οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Winmasters.gr : Για την τιμή τους οι «τρικολόρ», για το όνειρο οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Περισσότερες από 300 αγορές για το Γαλλία-Βέλγιο. Ειδικά στοιχήματα* για Ημίχρονο/Τελικό και Πολλαπλά σκορ. Επιλογές για Νίκη στην κανονική διάρκεια, στην παράταση και στα πέναλτι. Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του «Man of the match»; Γκριεζμάν ή Λουκάκου;

Ο κύβος ερρίφθη! O πρώτος ευρωπαϊκός ημιτελικός του Μουντιάλ είναι γεγονός! Γαλλία και Βέλγιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αγία Πετρούπολη, με τον νικητή να δίνει το «παρών» στον μεγάλο τελικό της 15ης Ιουλίου στη Μόσχα! Η winmasters.gr θα καλύψει ζωντανά και αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση με πλήθος αγορών, προς τέρψιν των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων!

Η Γαλλία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ουρουγουάη, δείχνοντας ότι επιθυμεί διακαώς τη μεγάλη διάκριση στα γήπεδα της Ρωσίας! Πλέον, οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν την πρόκληση να λάβουν μέρος ξανά σε έναν μεγάλο τελικό, δύο χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να σηκώσουν το Euro μέσα στο σπίτι τους! !

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr, με καθημερινές προσφορές*  – Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον αντίποδα, τελειωμό δεν έχουν οι πανηγυρισμοί στις Βρυξέλλες μετά την επική πρόκριση του Βελγίου στους «4» έναντι της Βραζιλίας. Επόμενος στόχος για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους και να είναι αυτοί οι οποίοι θα παρελάσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην  Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας!

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr διαθέτει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για Ημίχρονα, Γκολ, Παίκτες, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες! Παράλληλα, όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ειδικές αγορές για Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Σκορ με πέναλτι, Αυτογκόλ, Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ και Πολλαπλά σκορ, αλλά και για πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις, διατηρώντας το δικαίωμα για γρήγορες αγορές (fast markets) και cash out*.

Παίξε νόμιμα στη  winmasters.gr με πάνω από 300 στοιχήματα στον αγώνα Γαλλία – Βέλγιο  

Τα στοιχήματα παικτών όπως πάντα κλέβουν την παράσταση, με τη winmasters να δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών για σκορ από τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ρομέλου Λουκάκου!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ