Οργιάζει η «μαύρη αγορά» ενόψει ημιτελικών και τελικού!

Οργιάζει η «μαύρη αγορά» ενόψει ημιτελικών και τελικού!

Τα κρούσματα παράνομων αγοραπωλησιών εισιτηρίων του Μουντιάλ εν όψει των τελευταίων αγώνων πολλαπλασιάζονται και ο Πούτιν μαζί με τη FIFA προσπαθούν να περιορίσουν το φαινόμενο.

Ολοένα και πληθαίνουν τα κρούσματα παράνομων αγοραπωλησιών στη Ρωσία καθώς οδεύουμε προς το φινάλε του Μουντιάλ. Έχοντας φτάσει στα πιο σημαντικά ματς, αλλά και με δεδομένο ότι οι 28 από τις 32 ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό, έχουν πλέον αποκλειστεί έχει «πυροδοτήσει» τη «μαύρη αγορά».

Χαρακτηριστική η κίνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν να περάσει (πριν από λίγες μόλις ημέρες) νομοθεσία με την οποία απαγορεύεται ρητά η επαναπώληση εισιτηρίων του Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο ίσο μέχρι και 25 φορές με την αρχική τιμή του εισιτηρίου!

Υπάρχουν βεβαίως αρκετοί φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί από νωρίς εισιτήρια για τα ημιτελικά και τον τελικό, ωστόσο η ομάδα τους αποκλείστηκε νωρίτερα. Ετσι τώρα προσπαθούν να τα… ξεφορτωθούν, με το αζημίωτο φυσικά, ζητώντας τρελά ποσά.

Από την πλευρά της η FIFA καλεί όσους θέλουν να πωλήσουν το αγορασμένο τους εισιτήριο, να το κάνουν μέσω της νόμιμης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ