Σάουθγκεϊτ: «Σκληρή δοκιμασία»

Σάουθγκεϊτ: «Σκληρή δοκιμασία»

O προπονητής της Αγγλίας μίλησε για τον ημιτελικό με την Κροατία.

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στο σπίτι του; Είναι ένα τραγούδι που για 20 χρόνια δεν είχα τη δύναμη να ακούσω, αλλά τώρα είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική έκπληξη, με μια νεανική ομάδα και δεν ξέρουμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε».

Την παραμονή του ημιτελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Κροατίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θυμήθηκε έναν άλλο ημιτελικό, εκείνον στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από 22 χρόνια, όταν οι Άγγλοι έπαιζαν στην έδρα τους κι εκείνος αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι εναντίον της Γερμανίας.

Μεταξύ της Αγγλίας που ονειρεύεται να επαναλάβει το θρίαμβο του 1966 και του τελικού παρεμβάλλεται η Κροατία. «Μια μικρή χώρα, η οποία όμως παρήγαγε ένα απίστευτο αριθμό ποδοσφαιρικού ταλέντου. Για εμάς θα είναι μια σκληρή δοκιμασία, αλλά σε έναν ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι», επισήμανε ο Σάουθγκεϊτ.

Η Αγγλία μπορεί να τα καταφέρει, εξήγησε ο προπονητής της, επειδή «κάποιες φορές πρέπει να περάσεις δύσκολες στιγμές πριν να ζήσεις άλλες συναρπαστικές. Η Αγγλία υπέφερε πολύ πριν από δύο χρόνια (αποκλείστηκε από την Ισλανδία στο EURO 2016), αλλά τώρα έχει ανακάμψει και έφτασε ως εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ