Λίνγκαρντ : Το μήνυμα στους Άγγλους οπαδούς

Λίνγκαρντ : Το μήνυμα στους Άγγλους οπαδούς

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας ευχαρίστησε τους οπαδούς των «λιονταριών» για τη στήριξή τους.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter στους οπαδούς της Αγγλίας που βρέθηκαν στο Λουζνίκι της Μόσχας στον χθεσινό ημιτελικό του Μουντιάλ με την Κροατία. Οι Άγγλοι δεν πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο και θα αρκεστούν να αγωνιστούν στον μικρό τελικό του Σαββάτου κόντρα στο Βέλγιο.

Ο μεσοεπιθετικός των «λιονταριών» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σημαίνει πολλά για εκείνον και τους συμπαίκτες του η υποστήριξη και η συμπαράσταση από πλευράς Άγγλων οπαδών.

«Το να βλέπει κανείς τις σκηνές που έχουμε δει τον τελευταίο μήνα σημαίνει τα πάντα για μας ως παίκτες και ως προσωπικό. Η αγάπη και η υποστήριξη που λάβαμε από όλους θα ζει για πάντα στη μνήμη μας και είναι υπέροχο που έχουμε έρθει κοντά σαν έθνος για να δημιουργήσουμε νέες μνήμες. Γι’ αυτό, σας ευχαριστούμε.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λίνγκαρντ.

https://twitter.com/JesseLingard/status/1017417874032300032

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ