Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του χειμερινού Μουντιάλ στο Κατάρ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του χειμερινού Μουντιάλ στο Κατάρ

Μόλις 28 ημέρες θα διαρκέσει του χειμερινό Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Αναλυτικά οι ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο της FIFA.

Στη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, ο Τζιάνι Ινφαντίνο αποκάλυψε τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ το 2022.

Όπως τόνισε, η τελετή έναρξης και κατ’ επέκταση το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθούν στις 21 Νοεμβρίου και o τελικός στις 18 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την πρώτη εθνική διοργάνωση που θα γίνει στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, προκειμένου να αποφευχθούν φυσικά οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το καλοκαίρι στη χώρα της μέσης ανατολής.

Βεβαίως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και γενικότερα τη σεζόν 2022-2023, η οποία θα χρειαστεί να διακοπεί για τουλάχιστον ένα μήνα. Το τουρνουά θα έχει διάρκεια μόλις 28 ημερών ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Ωστόσο, ακόμη και με αυτό ως δεδομένο, πιθανότατα μία παράταση θα είναι απαραίτητη προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ