Καρεμπέ : «Μπορούμε να πάρουμε το Μουντιάλ»

Καρεμπέ : «Μπορούμε να πάρουμε το Μουντιάλ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε σίγουρος για την κατάκτηση του Μουντιάλ από τη Γαλλία.

Την άποψη ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα», εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα As. Επίσης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και στις πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου από τη Γαλλία τονίζοντας πως είναι σίγουρος πως μπορεί να πανηγυρίσει τον τίτλο.

«Πιστεύω ότι ο Γκριεζμάν μπορεί να κερδίσει την «χρυσή μπάλα». Ομως για να το πετύχει, πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ. Θα ήθελα να επαναληφθεί η Ιστορία μετά από 20 χρόνια και να είμαστε πρωταθλητές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 και νυν αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές σε όλους τους αγώνες, όμως απελευθερωθήκαμε και παίζουμε καλά. Εκτιμώ ότι μπορούμε να νικήσουμε στον τελικό. Εχουμε παίκτες όπως ο Πογκμπά, ο Μπαπέ, ο Γκριεζμάν. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οσον αφορά στον Κιλιάν Μπαπέ, ο Καρεμπέ χαρακτήρισε τον 19χρονο επιθετικό ως «φαινόμενο» και επεσήμανε πως «εάν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να το κάνει γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ