Μουντιάλ : Με αλλαγές θα παραταχθούν στον μικρό τελικό Βέλγιο και Αγγλία

Μουντιάλ : Με αλλαγές θα παραταχθούν στον μικρό τελικό Βέλγιο και Αγγλία

Βέλγιο και Αγγλία θα έχουν αλλαγές στις αρχικές τους συνθέσεις για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (17:00) την Αγγλία στον μικρό τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αρκετά νέα πρόσωπα στις συνθέσεις τους, καθώς οι δύο προπονητές είτε ξεκουράζουν παίκτες είτε έχουν παίκτες τραυματίες που δεν μπορούν να δώσουν το παρών στο παιχνίδι της τρίτης θέσης.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Φελαϊνί και τον Ντεμπελέ και να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μενιέ που επιστρέφει από την τιμωρία του, ενώ φανέλα βασικού παίρνει και ο Τιέλεμανς. Αντίθετα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει κάνει πέντε αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα σε σχέση με τον ημιτελικό, διότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γουόκερ και Χέντερσον, καθώς και οι Άλι, Γιανγκ και Λίνγκαρντ. Τη θέση τους στο αρχικό σχήμα πήραν οι Ρόουζ, Τζόουνς, Ντελφ, Ντάιερ και Λόφτους Τσικ.

Βέλγιο (Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Σαντλί, Βίτσελ, Αζάρ, Τίλεμαν, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου.

Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Ρόουζ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Τζόουνς, Ντελφ, Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ, Κέιν, Στέρλινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ