Χωρίς Πέρισιτς η τελευταία προπόνηση της Κροατίας πριν τον τελικό

Χωρίς Πέρισιτς η τελευταία προπόνηση της Κροατίας πριν τον τελικό

Ο Ίβαν Πέρισιτς δεν συμμετείχε ούτε στην τελευταία προπόνηση της Κροατίας πριν το τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η συμμετοχή του είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Ο Ίβαν Πέρισιτς ήταν ούτως ή άλλως αμφίβολος για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, στον οποίο η Κροατία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία το απόγευμα της Κυριακής (15/07, 18:00).

Η απόφαση του Ζλάτκο Ντάλιτς θα παρθεί την ύστατη στιγμή, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του άσου της Ίντερ, δεδομένου ότι δεν συμμετείχε ούτε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν παιχνίδι κόντρα στους «τρικολόρ» του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο 29χρονος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο (14/07) και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα υπολογιζόταν, όμως λόγω της προφανούς ιδιαιτερότητας της περίστασης ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί, έστω ως αλλαγή.

Ο Πέρισιτς αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Κροατίας στην εξαιρετική πορεία της στα γήπεδα της Ρωσίας, τη στιγμή που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για εκείνον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα ο Ζοζέ Μουρίνιο. Την περασμένη σεζόν ο Κροάτης επιθετικός κατέγραψε 39 εμφανίσεις και 11 γκολ με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ