ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Η winmasters.gr αναδείχτηκε Πρωταθλητής στις αγορές του Μουντιάλ της Ρωσίας!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Η winmasters.gr αναδείχτηκε Πρωταθλητής στις αγορές του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Η Γαλλία πήρε την κούπα, η winmasters.gr κέρδισε το Μουντιάλ με το πλήθος αγορών (πάνω από 25.000) και την αξιοπιστία της!

Ζήσαμε ένα από τα καλύτερα Μουντιάλ με τον θρίαμβο της Γαλλίας να «σφραγίζει» την διοργάνωση της Ρωσίας. Εκτός όμως από τους «τρικολόρ» που πανηγύρισαν την κατάκτηση του δεύτερου Παγκοσμίου πρωταθλήματος της ιστορίας τους είχαμε και τον πρωταθλητή στις αγορές του Μουντιάλ! Και αυτός δεν ήταν άλλος από την winmasters.gr που σάρωσε με το πλήθος αγορών (πάνω από 25.000) και την αξιοπιστία της!

Η winmasters.gr σταθερά και αξιόπιστα διέθετε πριν την έναρξη του αγώνα πάνω από 250 πραγματικές στοιχηματικές επιλογές για κάθε παιχνίδι από την έναρξη του Μουντιάλ στις 14/6 έως και τον μεγάλο τελικό στις 15/7! Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, τα εγγεγραμμένη μέλη της winmasters.gr είχαν την ευκαιρία να βρουν μια πραγματικά ευρεία γκάμα στοιχημάτων για παίκτες, ημίχρονα και γκολ, αλλά και ειδικές επιλογές, αρχής γενομένης από την πλούσια σε θέαμα πρεμιέρα της οικοδέσποινας Ρωσίας μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Μόσχας, όπου και έλαμψε το άστρο της πρωταθλήτριας Γαλλίας!

Η winmasters.gr προσέφερε σταθερά, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, περισσότερες από 250 πραγματικές αγορές στο prematch, ενώ στο live παιχνίδι οι αγορές πολλαπλασιάζονταν φτάνοντας και τις 520 πραγματικές αγορές! Οι παίκτες της winmasters.gr είχαν τη δυνατότητα να βρουν live τα πιο ευφάνταστα στοιχήματα, βάσει της εξέλιξης κάθε παιχνιδιού και να προβλέψουν με ακρίβεια την τελική του έκβαση, καθώς και μια ενδεχόμενη ανατροπή του όλου σκηνικού για όλες τις συναρπαστικές αναμετρήσεις που παρακολουθήσαμε στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αγώνες όπως το συναρπαστικό 3-3 της Ισπανίας με την Πορτογαλία, οι ισοπαλίες της Αργεντινής με την Ισλανδία (1-1) και της Βραζιλίας με την Ελβετία (1-1), το χιτσκοκικό Γερμανία-Σουηδία (2-1) που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την γκολάρα του Κρός, η ανατροπή της Αργεντινής με την Νιγηρία (2-1), η επικράτηση της Κροατίας με την Ισλανδία (2-1), η μεγάλη πρόκριση της Ρωσίας επί της Ισπανίας (1-1), το πλέον συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιαπωνία (3-2) και ο ημιτελικός της Κροατίας με την Αγγλία.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΠΟΥΣΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ! ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Τα στοιχήματα παικτών έκαναν την διαφορά! Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστελνε επιτυχώς με φάουλ-ποίημα την μπάλα στα δίχτυα στο 88’, φέρνοντας στα ίσα την αναμέτρηση με την Ισπανία και σημειώνοντας ένα επικό χατ-τρικ, οι παίκτες της winmasters.gr δεν… αιφνιδιάστηκαν! Και αυτό διότι είχαν εξαρχής τη δυνατότητα να προβλέψουν μια τέτοια εξέλιξη, αφού η winmasters.gr διέθετε τα πιο ψαγμένα στοιχήματα παικτών , δίνοντας την ευκαιρία για ακριβή πρόγνωση του τρόπου με τον οποίο θα σκοράρουν οι συνήθεις ύποπτοι σε κάθε αναμέτρηση! Σκορ με κεφαλιά, σουτ έξω από το ημικύκλιο και απευθείας εκτέλεση φάουλ αποτελούσαν τρεις ξεχωριστές επιλογές που υπήρχαν στην πλατφόρμα της εταιρείας για συγκεκριμένους παίκτες σε κάθε ματς και μάλιστα σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο το θερμόμετρο στα ύψη!

Το ίδιο και στο εντυπωσιακό χατ-τρικ του Χάρι Κέιν με τον Παναμά. Ήταν μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιουνίου. Η Αγγλία, μετά την αγχωτική νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Τυνησία, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Παναμά, επικρατώντας με 6-1! Την ίδια στιγμή, ο Χάρι Κέιν σημειώνει ένα εκπληκτικό χατ-τρικ και αυτομάτως έβαζε υποψηφιότητα για να φορέσει το «χρυσό παπούτσι» της φετινής διοργάνωσης! Πριν την έναρξη του ματς οι παίκτες της winmasters.gr είχαν εγκαίρως ενημερωθεί για την αγορά σκορ 3 ή παραπάνω τέρματα για τον αρχηγό των «τριών λιονταριών» και επομένως είχαν την ευκαιρία να προλάβουν τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ΝΟΚ ΑΟΥΤ αγώνων, η winmasters.gr έφτασε να δίνει στο Live, ειδικά στοιχήματα για πάνω από το 50% των συμμετεχόντων παικτών στον αγώνα, τοποθετώντας την ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για Live στοιχηματισμό . Βέβαια για τον μέσο παίκτη το πλήθος των προσφερόμενων αγορών, είναι ένα μεγάλο ζήτημα που θα ερευνηθεί και θα επανέλθουμε ώστε να αναδείξουμε τους σωστούς τρόπους «υπολογισμού των προσφερόμενων αγορών».

Μείνετε συντονισμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ