Φοβούνται τους Έλληνες οι Κροάτες!

Φοβούνται τους Έλληνες οι Κροάτες!

Οι Κροάτες θέλουν την απαγόρευση στις μετακινήσεις οπαδών στα δύο παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδος, υπό τον φόβο επεισοδίων. Σε δηλώσεις τους οι Σούκερ, Ζάετς και Άντριτς τονίζουν πως είναι επιβεβλημένη η απαγόρευση στα μετακίνησης, για να μην συμβεί οτι είχε γίνει το 2011 στο μεταξύ μας ματς στο Καραϊσκάκη. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της […]

Οι Κροάτες θέλουν την απαγόρευση στις μετακινήσεις οπαδών στα δύο παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδος, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Σε δηλώσεις τους οι Σούκερ, Ζάετς και Άντριτς τονίζουν πως είναι επιβεβλημένη η απαγόρευση στα μετακίνησης, για να μην συμβεί οτι είχε γίνει το 2011 στο μεταξύ μας ματς στο Καραϊσκάκη.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας, Νταβόρ Σούκερ είπε ότι: «Γνωρίζουν όλοι ότι η κατάσταση με τους οπαδούς των δύο ομάδων δεν είναι καλή. Θα αφήσουν τους Έλληνες να έρθουν στο πρώτο παιχνίδι; Θα πρέπει εμείς να οργανώσουμε ένα τέτοιο ταξίδι για τη ρεβάνς; Ας θυμηθούμε τι έγινε στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα ακριβώς στο ίδιο γήπεδο, αυτό του Ολυμπιακού, το 2011».

Αξίζει να σημειωθεί πως για το ίδιο θέμα μίλησε στον Τύπο της χώρας και ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Κροατίας, Ίλια Πέρκοβιτς, λέγοντας πως:  «Το 2011 είχαν έρθει με κράνη και άρχισαν να μας ρίχνουν μολότοφ και φωτοβολίδες με πιστόλια. Από τύχη δεν είχαμε θρηνήσει θύματα, αλλά είχαμε πολλούς τραυματίες. Μεταξύ αυτών και δύο παιδιά. Ένας συμπατριώτης μας είχε χάσει το δάχτυλό του και τον είχα συνοδεύσει στο νοσοκομείο. Είχαμε κρύψει τις κροατικές εμφανίσεις κάτω από άλλα ρούχα για να μην κινδυνέψουμε περισσότερο όσο περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο».

Επίσης, μίλησαν επί του θέματος και δύο παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Σρνταν Άντριτς και Βέλιμιρ Ζάετς. «Μια φορά που πήγαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό μας είχαν βάλει να υπογράψουμε ένα έγγραφο για την περίπτωση που θα συνέβαινε κάτι, ποιος θα εκπροσωπούσε ποιον στην ασφαλιστική εταιρεία, ποιος θα κινούνταν νομικά εναντίον του αντίπαλου συλλόγου… Είναι γνωστό ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν σχέσεις με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα και εκείνοι του ΠΑΟΚ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Παρτίζαν. Οι Σέρβοι με τους Έλληνες είναι πολύ κοντά, έχουν αδελφικές σχέσεις. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Γι’ αυτό λέω ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να μην υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί σ’ αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε ο Άντριτς.

Ο Ζάετς από την πλευρά του είπε ότι: «Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη. Ξέρουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση παρενέβη για να αλλάξει η διοίκησή της. Και φοβάμαι ότι δεν μπορούν να οργανώσουν ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι στον βαθμό που απαιτείται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ