Τζιανλουίτζι Μπουφόν : «Μια ζωή θα μετανιώνω που δεν πέρασε η Ιταλία στο Μουντιάλ»

Τζιανλουίτζι Μπουφόν : «Μια ζωή θα μετανιώνω που δεν πέρασε η Ιταλία στο Μουντιάλ»

Αμέτρητες τύψεις έχει ακόμη ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν για τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από τη Σουηδία.

Μετά από 50 χρόνια η Ιταλία δεν θα βρίσκεται σε τελική φάση Μουντιάλ. Αυτό δεν μπορεί να το ξεπεράσει ακόμη ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο γκολκίπερ της Γιουβέντους και των Νερατζούρι με δηλώσεις του τόνισε πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό- σοκ από τη Σουηδία.

Μάλιστα, ο «Τζίτζι» στη συνέντευξη που παραχώρησε υπογράμμισε πως μέχρι το τέλος της ζωής του θα μετανιώνει για ό,τι έγινε τον περασμένο Νοέμβριο και που δεν μπόρεσε να στείλει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

«Για μια ζωή θα μετανιώνω που δεν κατάφερα να στείλω την Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πήραμε τη χαρά από τα παιδιά που δεν θα έχουν αυτό το χτυποκάρδι που έχει κανείς όταν βλέπει την εθνική ομάδα της χώρας του να παίζει στο Μουντιάλ, έστω και από την τηλεόραση.

Βλέπω τον εαυτό μου ως στρατιώτη τόσο για την ομάδα μου όσο και για τη χώρα μου. Το πιο πιθανό είναι πως το προσεχές καλοκαίρι θα κρεμάσω τα γάντια μου, όμως, για πάντα θα είμαι διαθέσιμος τόσο για τη Γιουβέντους όσο και για την εθνική ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ