Χαμός με τον Δήμο Βερύκιο στον Alpha! Γης μαδιάμ το κανάλι…

Χαμός με τον Δήμο Βερύκιο στον Alpha! Γης μαδιάμ το κανάλι…

Χαμός με τον Δήμο Βερύκιο στον Alpha! Γης μαδιάμ το κανάλι…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Δήμο Βερύκιο και τον ALPHA μετά την παραχώρηση όλων των μετοχών του Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Φεύγει οριστικά από το κανάλι;

Μια ακόμη έντονη φημολογία κυκλοφορεί και αφορά την σχέση του δημοσιογράφου με το κανάλι. Οι φήμες αυτές έρχονται μετά τις πρώτες όπου τον ήθελαν να… μαζεύει τα πράγματα του και να αποχωρεί τόσο από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όσο και από το σταθμό.

Για την ιστορία ο Δήμος Βερύκιος, όταν είχε εξολοκλήρου τις μετοχές του ALPHA o Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν αντιπρόεδρος, ωστόσο όταν πέρασε η πλειοψηφία των μετοχών στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, βρέθηκε εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που ήταν ένας από τους λόγους που είχε πυροδοτήσει τις φήμες.

Μάλιστα, τότε τόσο η παρουσιάστρια του Happy Day είχε δώσει απάντηση μέσα από την εκπομπή της , όσο και ο ίδιος ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος είχε γίνει έξαλλος με τα όσα γραφόντουσαν.
Βέβαια μετά την ολοκληρωτική παραχώρηση των μετοχών στην οικογένεια Βαρδινογιάννη οι φήμες δεν άρχισαν να φουντώσουν ξανά, καθώς ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Κοντομηνά είχε και εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Βερύκιος έχει συμβόλαιο με τον ALPHA το οποίο λήγει του χρόνου τον Δεκέμβρη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ