Είσαι vegan; Αυτά τα προφυλακτικά φτιάχτηκαν για εσένα

Είσαι vegan; Αυτά τα προφυλακτικά φτιάχτηκαν για εσένα

Δεν περιέχουν κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης και είναι eco friendly.

Για εσένα που έχεις υιοθετήσει τον τρόπο ζωής του βιγκανισμού και εκτός από τα τρόφιμα τον ασπάζεσαι και στην επιλογή των καλλυντικών σου αλλά και σε όποιο άλλο προϊόν μπορείς να βρεις στην αγορά, έχουμε πολύ καλά νέα.

Μπορείς πλέον να κάνεις σεξ χρησιμοποιώντας vegan προφυλακτικά τα οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι κατασκευασμένα από ένα νέο ελαστικό υλικό το Sensoprene (polysoprene) το οποίο δεν περιέχει latex αφού πρόκειται ουσιαστικά για συνθετικό καουτσούκ, επομένως κάνει και για όσους παρουσιάζουν αλλεργία στο latex.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και λεπτό προφυλακτικό το οποίο δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης κάτι που του δίνει οικολογικό χαρακτήρα και το κάνει ακόμη πιο συγκεκριμένα Vegan, χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του αφού περιέχει λίπανση. Μπορείς να τα βρεις ΕΔΩ

Για όλους του vegan εκεί έξω που θέλουν να κάνουν ασφαλές και απολαυστικό σεξ χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που σέβεται τη φιλοσοφία τους, τα συγκεκριμένα προφυλακτικά είναι ιδανικά, ενώ αποτελούν και μια καλή αρχή για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν με κάποιο τρόπο να αποκτούν οικολογική συνείδηση.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ