Ξεχάστε το σημείο «G» – Γνωρίστε το σημείο «Ο»

Ξεχάστε το σημείο «G» – Γνωρίστε το σημείο «Ο»

Ετοιμαστείτε για νέες ερωτικές αναζητήσεις

Την ώρα που χιλιάδες άνδρες και γυναίκες πασχίζουν προκειμένου να ανακαλύψουν το περιβόητο σημείο «G» μια αμερικανίδα σεξολόγος ανατρέπει τα πάντα.

Και αυτό διότι η Τζένιφερ Μπέρμαν καλεί τους πάντες να ξεχάσουν το σημείο «G», το οποίο έχει καταντήσει για πολλούς και πολλές αστικός μύθος, και να επιδοθούν στο εις βάθος ψάξιμο του σημείου…

Η Μπέρμαν ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει «σημείο G», αλλά… «σημείο Ο», το οποίο μάλιστα όπως γνωστοποίησε προς τους ενδιαφερόμενους, βρίσκεται στον κόλπο της γυναίκας, ακριβώς πίσω από τον τράχηλο της μήτρας.

Αυτό είναι τo σημείο G σε μια γυναίκα

Σ’αυτό το αρθρο θα κάνουμε ένα ταξίδι στο σημείο G μιας γυναίκας. Αρκετοί το θεωρούν ως μύθο καθώς κάποιοι δεν έχουν φτάσει ποτέ εκεί ενώ μερικοί που τα έχουν καταφέρει έχουν να πουν ότι πρόκειται για ένα θαυματουργό σημείο που υπόσχεται τεράστια απόλαυση για την γυναίκα.

Αρκετοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το σημείο G σε μια γυναίκα, απλώς δεν υπάρχει, όμως είναι όλοι τους άντρες οπότε δεν έχουν ιδέα γι’αυτό. Για να δούμε λοιπόν τι έχει να πει μια γυναίκα ειδικός, η οποία θα σας λύσει κάθε απορία σχετικά με το σημείο G και θα σας αποκαλύψει ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο λόγος που οι επιστήμονες αμφιβάλλουν για την ύπαρξη του είναι επειδή δεν αφορά κάποιο όργανο που μπορεί να ανακαλύψει κανείς εύκολα, αλλά ένα «μπαλόνι» από νεύρα. Το σημείο G βρίσκεται στο πάνω μέρος του αιδοίο, ακριβώς πίσω από το ηβικό οστό, και με την ενεργοποίηση του, εκτοξεύεται ο ερεθισμός της γυναίκας. Η αίσθηση που σου αφήνει είναι σαν να θέλεις να ουρήσεις και η απόλαυση κορυφώνεται.

Ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, ένας γερμανός γυναικολόγος, υποστήριξε τη δεκαετία του 1940, ότι έκανε μία σημαντική ανακάλυψη σχετικά με το γυναικείο σώμα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε τότε, υπάρχει μία κρυφή περιοχή, η οποία όταν ερεθιστεί, προκαλεί ηδονή και οργασμό. Το σημείο αυτό είναι έως και σήμερα γνωστό ως σημείο G (από το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg).

Πώς θα το εντοπίσετε
Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το εντοπίσετε στο σώμα σας είναι μέσω της εξερεύνησης κατά τα σeξουαλικά παιχνίδια, ενώ είστε μόνη ή και με το σύντροφό σας.

Το σημείο G αποκαλύπτεται μόνο όταν η γυναίκα είναι ιδιαίτερα ερεθισμένη, οπότε κάθε μορφή σeξουαλικής διέγερσης, θα βοηθήσει στο σκοπό σας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σημείο G εντοπίζεται στο άνω εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου σε βάθος τριών έως πέντε εκατοστών και περίπου ένα εκατοστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Συνήθως χρειάζονται δύο δάχτυλα και συχνά είναι απαραίτητο να ασκηθεί βαθιά πίεση μέσα στον ιστό για να βρεθεί το σημείο.

Ο στυτικός ιστός θα είναι λίγο πρησμένος και γεμάτος εξογκώματα σε αντίθεση με τον περιφερειακό ιστό ο οποίος είναι «ομαλός».

Το μέγεθος του σημείου G ποικίλει ανάμεσα στις γυναίκες, γι αυτό και ο εντοπισμός του άλλοτε είναι πιο εύκολος και άλλοτε δυσκολότερος.

Σήμερα, ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μόνο ορισμένες γυναίκες έχουν το συγκεκριμένο σημείο, ενώ άλλοι απλά πιστεύουν ότι, επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί οργασμό.

Να θυμάστε ότι η διέγερση μπορεί να σας προκαλέσει μια πολύ έντονη ευχαρίστηση ή μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ουρήσετε.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς ο οργασμός που προκύπτει από το σημείο G συνοδεύεται και από την έκχυση υγρών από το άνοιγμα της ουρήθρας.

Τι είναι αυτό το υγρό
Η πηγή αυτού του υγρού μπορεί να είναι μια περιοχή που ισοδυναμεί με τον ανδρικό προστάτη. Οι αγωγοί αυτής της περιοχής αδειάζουν απευθείας στην ουρήθρα.

Σε μερικές γυναίκες, οι οργασμοί του σημείου G οδηγούν το υγρό να σπρωχθεί με δύναμη μέσω αυτών των αγωγών έξω από την ουρήθρα.

Έρευνες στις οποίες έγινε χημική ανάλυση των γυναικείων υγρών κατέδειξαν ότι περιείχαν υψηλά επίπεδα ενός ενζύμου που είναι χαρακτηριστικό συστατικό του ανδρικού σπέρματος και προέρχεται από τον προστάτη. Επίσης, μερικές γυναίκες αναφέρουν ότι το υγρό έχει ήπια μυρωδιά σπέρματος.

Ωστόσο, άλλες έρευνες υποδεικνύουν ότι το υγρό είναι χημικά πιο κοντά στα ούρα παρά στο σπέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ