Τι να κάνεις όταν έχεις σχέση με διαζευγμένο άντρα που έχει παιδί

Τι να κάνεις όταν έχεις σχέση με διαζευγμένο άντρα που έχει παιδί

Είναι ένα πολυσύνθετο θέμα το οποίο χρειάζεται πολλή προσοχή διότι δεν είναι ότι έχεις σχέση με έναν άντρα ελεύθερο και χωρίς παιδί

Το να έχεις σχέση με έναν πατέρα είναι σίγουρα αρκετά περίπλοκο. Το γεγονός ότι επικοινωνεί με τη γυναίκα του, έστω και σπάνια, για να μιλήσουν σχετικά με το παιδί τους εσένα αυτό μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία.

Σε εγκρίνει το παιδί του;

Ίσως είναι το βασικότερο άγχος που μπορεί να έχεις. Το γεγονός και η πιθανότητα ότι μπορεί να μη σε γνωρίσει καν στο παιδί του σε απογοητεύει. Σε απογοητεύει γιατί νιώθεις ότι δε σημαίνεις πολλά για τον ίδιο.

Από την άλλη το να σε γνωρίσει στο παιδί του σου προξενεί άγχος. Το άγχος αυτό οφείλεται στον φόβο ότι δε θα σε δεχθεί το παιδί του και πως κατά συνέπεια θα αλλάξει εικόνα και ο ίδιος για εσένα.

Μην κάνεις σχέση μαζί του όταν

 

Άμα σε βλέπει ως αντικαταστάτρια της πρώην συζύγου του μη μπεις καν στον κόπο να κάνεις σχέση μαζί του. Δεν είσαι στην τελική η πρώην του. Είσαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος και σίγουρα όχι υποκατάστατο κανενός ψυχολογικού κενού που εκείνος μπορεί να νιώθει.

 

Πρέπει επίσης να μη σε κάνει να νιώθεις λιγότερο αγαπητή επειδή εκείνος έχει ήδη παιδί. Η αγάπη που αξίζεις άλλωστε είναι εκείνη που πρέπει να έχεις από την ώρα που είστε μαζί, χωρίς να σου κάνει τη ζωή δύσκολη με το να σου ρίχνει τη διάθεση και τη αυτοπεποίθηση συνέχεια.

 

Μείνε μαζί του όταν…

Σε εκτιμά για αυτό που είσαι. Σε αγαπά όπως ακριβώς είσαι και δε θέλει να σε αλλάξει ή να σου συμπεριφερθεί σα να είσαι λίγοτερης σημασίας άνθρωπος στη ζωή του. Αν σε κάνει να νιώσεις πως είσαι μέλος της οικογένειας αυτής και πως μπορείς και έχεις κάθε δικαίωμα να προσφέρεις την αγάπη που θες σε όλα τα μέλη της.

Αν είναι στοργικός, γλυκός, ευαίσθητος και ρομαντικός. Είναι αξίες που είναι δύσκολο να τις βρεις και αφού τις έχει τότε να χαίρεσαι που είσαι μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ