8 διάσημα ζευγάρια δίνουν συμβουλές για μακροχρόνιες σχέσεις

8 διάσημα ζευγάρια δίνουν συμβουλές για μακροχρόνιες σχέσεις

Τι λένε όσοι πέτυχαν τα #relationshipgoals

Αν μια επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση αποτελεί πρόκληση στην κανονική ζωή, ο χώρος του θεάματος- ειδικά όταν μιλάμε για το Hollywood- φτάνει τη δέσμευση στη σφαίρα του ακατόρθωτου. Ωστόσο, υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν ότι η αγάπη μπορεί να επιβιώσει από μια επιτυχημένη καριέρα, μια σειρά πειρασμών, υπέρογκη, διαρκή έκθεση και προσωπική φιλοδοξία. Οκτώ ζευγάρια που «το κρατάνε αληθινό» μοιράζονται τις πολύτιμες συμβουλές της συζυγικής επιτυχίας.

Meryl Streep και Don Gummer

8 διάσημα ζευγάρια δίνουν συμβουλές για μακροχρόνιες σχέσεις

Η Meryl Streep γνώρισε τον επιτυχημένο γλύπτη Don Gummer μέσω του αδελφού της όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Kramer vs Kramer». Η ηθοποιός βίωνε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της καθώς είχε μόλις χάσει τον τότε σύντροφό της, John Casale, από καρκίνο. Ο Gummer της συμπαραστάθηκε και μετά από μία σύντομη σχέση παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 1978. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Henry, την Mamie, την Grace και τη Louisa και μετά από 41 χρόνια παραμένουν ερωτευμένοι.

Το μυστικό τους: «Πρέπει να μιλάς με τον σύντροφό σου για όλα τα θέματα που προκύπτουν ακόμη και για τα πιο ασήμαντα. Να ακούς τα προβλήματά του, τις σκέψεις του και να αποδεχθείς ότι δεν θα έχεις πάντα δίκιο. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο«, έχει δηλώσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Αν και παντρεμένοι εδώ και 18 χρόνια και γονείς τριών παιδιών, η τηλεοπτική Carrie και ο Mr Big της πραγματικής ζωής της, βάζουν τη φιλία σαν κορυφαίο μυστικό της πολύχρονης σχέσης τους. «Είμαστε πραγματικοί φίλοι πάνω από οτιδήποτε άλλο, μιλάμε για τα πάντα«, λέει ο Broderick. Η συμβουλή του για τα άλλα ζευγάρια είναι να εστιάσουν στην επικοινωνία και να γελάνε περισσότερο. «Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά συνεχίστε να μιλάτε!Η πολλή σιωπή δεν είναι καλό πράγμα. Η Sarah είναι πολύ αστεία, με κάνει να γελάω. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι παντρεμένος μαζί της«.

Το μυστικό τους: Φιλία πάνω απ’ όλα. Η χημεία και ο ρομαντισμός είναι σημαντικοί, αλλά μια σταθερή φιλία είναι το βασικό συστατικό μιας σχέσης που διαρκεί.

Michelle και Barack Obama

Michelle Obama & Barack Obama

Στη διάρκεια των 27 χρόνων γάμου τους, το πρώην Προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δηλώνει ότι βίωσε καλές και κακές στιγμές και απόλαυσε την κάθε πρόκληση. «Ο γάμος απαιτεί σκληρή δουλειά. Ακόμα και οι καλύτεροι γάμοι το έχουν ανάγκη, ακόμα κι αν έχεις παντρευτεί την αδελφή ψυχή σου που έχει ελάχιστα ελαττώματα. Το να χτίζεις τη ζωή σου με κάποιον άνθρωπο διαφορετικό από εσένα και να αντιμετωπίζεις όλα τα εμπόδια, τις πληγές, τις χαρές και τον πόνο που φέρνει η ζωή, ε αυτό είναι μια πρόκληση», λέει η Michelle σε συνέντευξή της. «Μην εγκαταλείπεις, απλά σκέψου ότι βαδίζεις στο ίδιο μονοπάτι που βαδίζουν όλοι. Μπες σε αυτό έτοιμος να δουλέψεις».

Το μυστικό τους: Δέξου τις δυσκολίες. Να είσαι ρεαλιστής και να έχεις επίγνωση από την αρχή της σχέσης, ότι θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Το πρώτο βήμα σε ένα γάμο είναι να παραδεχτείς ότι θέλει σκληρή δουλειά και να αφοσιωθείς σε αυτόν.

Doutzen Kroes και Sunnery James

Doutzen Kroes και Sunner James
Doutzen Kroes instagram

 

Το μοντέλο της Victoria Secret και ο Ολλανδός DJ παντρεύτηκαν το 2010 σε μια κλειστή τελετή και σήμερα έχουν δύο παιδιά. Με δύο συχνά αντίθετα προγράμματα, το ζευγάρι θέτει σαν προτεραιότητα το να περνά χρόνο μαζί. «Συγκρίνουμε συνεχώς τις ατζέντες μας και υπολογίζουμε πόσες μέρες θα περάσουμε χωριστά» λέει η Kroes και ενώ τονίζει ότι η μητρότητα βοήθησε την καριέρα της, παραδέχεται ότι έκανε υποχωρήσεις για να ισορροπήσει καριέρα και οικογενειακή ζωή.

Το μυστικό τους: Θέσε σαν προτεραιότητα τον χρόνο που περνάτε μαζί και προετοιμάσου να αλλάξεις το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου. «Κλείσε» ένα κοινό βράδυ κάθε εβδομάδα και δείξε πρόθυμος να θυσιάσεις άλλα πράγματα για να το καταφέρεις.

Goldie Hawn και Kurt Russell

Kurt Russel - Goldie Hawn

Ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood μετρά πάνω από 30 χρόνια κοινής ζωής. Η Hawn, 74 και ο Russell, 68 λένε ότι η σχέση τους δεν είναι τέλεια, αλλά έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες ενωμένοι. «Στις ερωτικές σχέσεις, οι άνθρωποι είναι ανυπόμονοι. Δεν ακούν ο ένας τον άλλο. Πρέπει να θέλεις να μείνεις μαζί με τον άλλο και εμείς το θέλουμε πραγματικά. Το να ακούς και να εξελίσσεσαι μαζί με τον άλλον είναι σημαντικό, γιατί συχνά αποκτούμε κακές συνήθειες μέσα στις σχέσεις», λέει η Hawn και συμπληρώνει ότι το να ζουν τη στιγμή τους βοηθά να είναι απόλυτα παρόντες στη σχέση τους. «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, σκέφτηκα «είμαστε τόσο χαρούμενοι, γιατί να χαλάσουμε αυτή την τελειότητα; Θέλω να είμαι μαζί του για πάντα, αλλά αυτό μπορεί και να μη συμβεί, δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψεις αυτά τα πράγματα».

Το μυστικό τους: Μάθε να ακούς και ζήσε τη στιγμή. Μην προγραμματίζεις τα πάντα για το μέλλον, προσπάθησε να γίνεις ο καλύτερος σύντροφος για τον άνθρωπό σου στο παρόν και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

 

Olivia Palermo και Johannes Huebl

Olivia Palermo

Το αγαπημένο ζευγάρι των απανταχού fashionistas δηλώνει ότι ξοδεύει για τη σχέση του την ίδια ενέργεια που ξοδεύει και για να πετυχαίνει το άψογο στυλ του. Όσο για το πώς πετυχαίνουν μια μακροχρόνια σχέση, το ζευγάρι έχει ένα απλό μάντρα. «Πιστεύουμε στην εμπιστοσύνη, την επικοινωνία και την αλληλοϋποστήριξη«, λέει η Palermo. «Δεν πρέπει να είσαι συνεχώς σφιγμένος και να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, αλλά να το διασκεδάζεις».

Το μυστικό τους: Μίλα πολύ και συχνά. Τα φορτωμένα προγράμματα και οι διαφορετικές καριέρες κάνουν δύσκολη την ουσιαστική επικοινωνία με το άλλο σου μισό, γι’ αυτό εξοικονόμησε χρόνο μαζί του, κλείσε τις συσκευές και μίλησε ειλικρινά μαζί του.

 

Beyoncé και Jay Z

Beyonce & Jay-Z

«Ήμουν 18 όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και 19 όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε», λέει η ποπ τραγουδίστρια «Δεν υπήρχε βιασύνη. Κανείς δεν περίμενε από μένα να βιαστώ και να παντρευτώ. Ήμασταν πρώτα φίλοι για ενάμιση χρόνο, μιλούσαμε στο τηλέφωνο πριν γίνουμε ζευγάρι. Και αυτό είναι πολύ βασικό για μια σχέση, να είσαι με κάποιον που σου αρέσει και που είναι ειλικρινής».

Το μυστικό τους: Διαχώρισε τον άνθρωπό σου από το επάγγελμά του. Όταν η ζωή γεμίζει με επιτυχία, εγωισμό και προσωπικά κατορθώματα, η σχέση σου χρειάζεται μια σταθερή βάση. Το να γνωρίζεις τον άνθρωπό σου ανεξάρτητα από τη δουλειά και την επιτυχία του, υπενθυμίζει και στους δύο τις πρωταρχικές σας αξίες και τους λόγους που είστε μαζί.

Emily Blunt και John Krasinski

Emily Blunt, John Krasinski

H Emily Blunt και ο John Krasinski είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν δύο παιδιά. Σε μία συνέντευξή της το 2018 στον Seth Meyers η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον τρόπο που γνωρίστηκαν λέγοντας πως γνώριζε εξαρχής ότι εκείνος ήταν ο «ένας και μοναδικός». Η ηθοποιός βρισκόταν σε ένα εστιατόριο με ένα φίλο της, όταν εκείνος παρατήρησε τον Κrasinski που βρισκόταν σε δείπνο με τον Justin Theroux. «Tότε εκείνος άφησε τον Justin και ήρθε στο τραπέζι μας. Δεν έφαγε, καθόταν απλώς εκεί και με έκανε να γελάω«.

Το μυστικό τους: Να ενθαρρύνεις τον σύντροφό σου. Μην τον κρατάς πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ