Μάρθα Καραγιάννη: Η διάγνωση για την υγεία της -Τι λένε οι γιατροί

Μάρθα Καραγιάννη: Η διάγνωση για την υγεία της -Τι λένε οι γιατροί

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση τη Δευτέρα, ότι η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες ημέρες.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας της.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμε που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα, η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

Στη συνέχεια μίλησε και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη σε τηλεφωνική επικοινωνία «Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ» είπε η αγαπημένη ηθοποιός, απαντώντας στις ευχές για περαστικά, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ