Τανιμανίδης-Μπόμπα-Λιανός: Έφαγαν… πόρτα στο Λουτράκι! Η αναμονή, ο εκνευρισμός και τα άγρια βλέμματα στον υπεύθυνο του μαγαζιού. (Φωτο)

Τανιμανίδης-Μπόμπα-Λιανός: Έφαγαν… πόρτα στο Λουτράκι! Η αναμονή, ο εκνευρισμός και τα άγρια βλέμματα στον υπεύθυνο του μαγαζιού. (Φωτο)

Εκτός Αθηνών βρέθηκε για τα κούλουμα το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα που συνοδευόταν από τον πιστό τους φίλο και συνεργάτη Γιώργο Λιανό.

Εκτός Αθηνών βρέθηκε για τα κούλουμα το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα που συνοδευόταν από τον πιστό τους φίλο και συνεργάτη Γιώργο Λιανό. Συγκεκριμένα εθεάθησαν στο πανέμορφο Λουτράκι Κορινθίας στη φημισμένη ταβέρνα Lido (λίμνη Βουλιαγμένης Περαχώρα)… Αναζητώντας τις θαλασσινές γεύσεις που επιβάλει η ημέρα, αλλά μάταια, αφού δεν είχαν κάνει κράτηση περιμένοντας επί μια ώρα ώσπου να αδειάσει κάποιο τραπέζι!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία πετούσαν βοτσαλάκια ρίχνοντας παράλληλα κλεφτές ματιές με την ελπίδα το νεύμα του υπευθύνου υποδοχής που θα τους εξασφάλιζε κάποιο τραπέζι για να χορτάσουν με σαρακοστιανά εδέσματα τη μεσημεριανή τους πείνα!

Συμπέρασμα: Τελικά η αναγνωρισιμότητα δεν εξασφαλίζει πάντα το πρώτο τραπέζι (ενίοτε ούτε το δεύτερο)… Κάπως έτσι λοιπόν βγήκε και η παροιμία, “αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας”!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ