Λίτσα Πατέρα: Πλούτωνας και Κρόνος φέρνουν δυσκολίες -Ποιες είναι οι «κακές» μέρες [βίντεο]

Λίτσα Πατέρα: Πλούτωνας και Κρόνος φέρνουν δυσκολίες -Ποιες είναι οι «κακές» μέρες [βίντεο]

Την επιρροή της συνόδου Πλούτωνα και Κρόνου που πραγματοποιήθηκε από τις 12 Ιανουαρίου, εξήγησε η Αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Πριν η αστρολόγος δώσει την πρόβλεψή της για τα ζώδια της ημέρας, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε παλιότερο κείμενό της, που περιέγραφε με κάποιον τρόπο την δύσκολη περίοδο που σκιαγραφείται παγκοσμίως αυτές τις ημέρες.

Όπως ανέφερε λοιπόν η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, στον ετήσιο «Αστρολόγο», η Λίτσα Πατέρα έκανε λόγο για αρνητικές συνέπειες και απώλειες, απόρροια της Συνόδου Πλούτωνα και Κρόνου.
«Ο πρώτος συνειρμός που μας έρχεται με αυτούς τους δύο πλανήτες είναι ο μαζικός και ανεξέλεγκτος θάνατος, συχνά με τη μορφή μυστηριώδους επιδημίας ή κάποιου υπόγειου φυσικού φαινομένου, όπως ένας σεισμός» έγραφε η Αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα. Για την περίεργη όψη Πλούτωνα – Κρόνου άλλωστε είχε γράψει και η Αστρολόγος, Άση Μπήλιου.

 

Η συνάντηση Πλούτωνα και Κρόνου θεωρείται από τους αστρολόγους από τις πιο ισχυρές, καθώς φέρνει αναταραχές και σαρωτικές αλλαγές. Οι κύκλοι Κρόνου-Πλούτωνα φαίνεται να συμπίπτουν πάντοτε, αστρολογικά, με ιδιαίτερα δύσκολες ιστορικές περιόδους, εποχές με διάχυτη την ατμόσφαιρα της έντονης συστολής.

Τα άστρα έδειχναν προβλήματα και στην οικονομία λέει η Λίτσα Πατέρα
Μιλώντας περισσότερο για την αστρολογική όψη που φέρνει προβλήματα και ένταση σε όλο τον κόσμο, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε πως από τον Σεπτέμβρη υπήρχαν αστρολογικά σημάδια για ό, τι θα επακολουθούσε. «Έγω έβλεπα πως τα οικονομικά δεν θα είναι καλά, δίσταζα και να το γράψω. “Πώς δεν θα πάνε καλά, ενώ φαίνονται λογικά να πάνε καλά”. Αυτό με τον άγνωστο ιό μου έκανε εντύπωση και εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Οι Πλούτωνας και Κρόνος θεωρούνται οι πιο «σκοτεινοί» πλανήτες του πλανητικού μας συστήματος. Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει την δύναμη της γέννησης του καινούριου από τη μία και του θανάτου από την άλλη! «Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονταν στη θέση που είναι σήμερα αστρολογικά και το 1940. Φέρνει πολλά πράγματα αυτή η όψη, κλειστά σύνορα…» σημείωσε στη συνέχεια η Λίτσα Πατέρα.

Οι πιο δύσκολες μέρες αστρολογικά, σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα

Αναφερόμενη στα έκτακτα μέτρα, την ένταση και τις αναταράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η Λίτσα Πατέρα σχολίασε πως οι πιο δύσκολες μέρες αναμένονται στο τέλος του μήνα.

«30, 31 και 1 Απριλίου είναι οι σκληρότερες μέρες που θα μπορούσαν να υπάρξουν αστρολογικά», σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα. «Μέχρι το τέλος του μήνα πιστεύω πως πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ και από εκεί και πέρα όλο αυτό θα καταλαγιάσει» συμπλήρωσε.

Βίντεο: Οι προβλέψεις για την εβδομάδα από τη Λίτσα Πατέρα

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ημέρες είναι αρκετά καλές αστρολογικά. «Ο ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Δία, Δευτέρα και Τρίτη, μια πολύ σημαντική μέρα όπου μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα ως και το τέλος της εβδομάδας. Αυτό το δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα καλό. Εκεί που πρέπει να προσέχουμε περισσότερο είναι προς το τέλος του μήνα» επανέλαβε η Λίτσα Πατέρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ