Γιατί στο κομμωτήριο πρέπει να φέρεσαι σαν… Παρθένος;

Γιατί στο κομμωτήριο πρέπει να φέρεσαι σαν… Παρθένος;

Διάβασε το άρθρο και -πίστεψέ μας- θα καταλάβεις τον λόγο

Πρακτικοί και υπεύθυνοι, αλλά την ίδια ώρα τελειομανείς, λεπτολόγοι, επικριτικοί και απίστευτα απαιτητικοί.Ναι, κάποιες φορές οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν ανυπόφοροι. Ωστόσο, όσο και αν σε εκνευρίζουν ή σε κάνουν να αισθάνεσαι μία μικρή… πίεση, οι Παρθένοι είναι οι φίλοι που χρειάζεται να έχεις δίπλα σου σε πολλές περιστάσεις -και ειδικότερα κάθε φορά που επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου!Διότι, αν θέλεις να φεύγεις κάθε φορά από το κομμωτήριο έχοντας άψογη λάμψη, ζωντάνια και χρώμα διαρκείας στα μαλλιά σου, τότε πρέπει να αρχίσεις να φέρεσαι και εσύ σαν Παρθένος στο hair salon σου. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις το γιατί!

Θα παίρνεις ακριβώς αυτό που θέλεις

Ποιος είδε μια Παρθένο και δεν τη φοβήθηκε στο κομμωτήριο! Αν κάτι πάει στραβά, είναι ικανή να φτάσει στα άκρα. Κυρίως όμως, θα κάνει τους πάντες να «παγώσουν» με την αυστηρότητά της. Εκείνη δεν κάνει λάθη -ή τουλάχιστον προσπαθεί- και το ίδιο ακριβώς απαιτεί από τους γύρω της -πόσω μάλλον από τον κομμωτή της. Διότι ξέρει καλά πως με τα μαλλιά της δεν «παίζει» κανείς.

Μπορεί, λοιπόν, να γίνεται ανυπόφορη και ολίγον τι εκνευριστική ρωτώντας τα πάντα, όμως στο τέλος, φεύγει από το κομμωτήριο, έχοντας ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλει στα μαλλιά της.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα ενημερωθεί πριν πάει στο κομμωτήριο για τα κορυφαία trends στις βαφές μαλλιών -φυσικά και ήξερε τι είναι το έλαιο CBD προτού γίνει γνωστό στην Ελλάδα- για να ζητήσει από τον κομμωτή της τη βαφή που εκείνη θέλει. Δεν θα σταματήσει όμως, εκεί. Διότι θα απαιτήσει να δει -με την ησυχία της φυσικά- ολόκληρη τη διαθέσιμη χρωματική παλέτα και στη συνέχεια, θα μελετήσει ένα προς ένα τα συστατικά της βαφής μαλλιών της, ζητώντας παράλληλα από τον κομμωτή της λεπτομερέστατη ανάλυση!

Και αν νομίζεις ότι θα πέσει έξω και δεν θα καταφέρει να κάνει την κατάλληλη επιλογή, τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν. Διότι είναι καλά ενημερωμένη και «ψαγμένη». Τόσο «ψαγμένη» που θα φτάσει στο σημείο να ζητήσει τη CBD3D και να παρουσιάσει ένα προς ένα στον κομμωτή της τα ευεργετικά οφέλη της πρώτης βαφής στην Ελλάδα με θεραπευτική δράση και σύνθεση που περιέχει κανναβιδιόλη, argan oil και υδρολυμένη κερατίνη!

Γιατί γνωρίζει καλά ότι η CBD3D είναι πολλά περισσότερα από μια βαφή και πως όχι μόνο θα της χαρίσει το λαμπερό αποτέλεσμα και το απίστευτο χρώμα με διάρκεια που απαιτεί, αλλά ταυτόχρονα θα δράσει θεραπευτικά πάνω στην τρίχα. Με λίγα λόγια θα της προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλει -και για αυτό θα κάνει τα πάντα για να το πάρει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

cbd

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Παρθένος καταφέρνει να μετατρέπει ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά της -δηλαδή, την τελειομανία της- σε προσόν! Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, στο κομμωτήριο αξίζει να φέρεσαι και εσύ σαν… Παρθένος. Πίστεψέ μας, έχει αποτέλεσμα και το σίγουρο είναι πως θα σου χαρίσει δυνατά, λαμπερά μαλλιά με υπέροχο, παλλόμενο χρώμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ