Το διατροφικό tip της Δέσποινας Βανδή για να παραμείνεις υγιής στην καραντίνα

Το διατροφικό tip της Δέσποινας Βανδή για να παραμείνεις υγιής στην καραντίνα

Τι προτείνει η τραγουδίστρια και μαμά;

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες, μία γυναίκα της διπλανής πόρτας, που μαγειρεύει, κάνει δραστηριότητες με τα παιδιά της, γυμνάζεται και βρίσκει χρόνο να παίξει και με το κατοικίδιό της. Βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση όπως και όλοι εμείς, όμως δεν το βάζει κάτω και κάθε μέρα της είναι πάντα γεμάτη.

Η 50χρονη τραγουδίστρια μας έχει ήδη δώσει tips γυμναστικής για τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα, εύκολα άλλωστε μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι σου, και τώρα σκέφτηκε να μας δώσει κι ένα διατροφικό. Ένα διατροφικό tip που ακολουθεί και η ίδια για να παραμείνει υγιής το διάστημα αυτό.

 Η Δέσποινα που λες έφτιαξε μία νόστιμη σούπα λαχανικών και μας έδωσε τις δικές της οδηγίες γι αυτή. Όπως έγραψε μάλιστα: «Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας. Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογήματα, εμένα γιατί πάντα με πιάνει τρέλα μετά τις 22:00; Δεν ξέρω!Οπότε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και…τας νεύρας? φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale ή οτιδήποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο!
Σέλινο κρεμμύδι καρότο η βάση για οποιαδήποτε σούπα και μετά ό,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε! Θα νιώσετε ωραία!».

Όπως διάβασες λοιπόν το μυστικό της Δέσποινας είναι οι σούπες λαχανικών, οπότε μήπως να ακολουθήσεις τη συμβουλή της;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ