Το μυστικό της Ελένης Χατζίδου για άψογο κορμί

Το μυστικό της Ελένης Χατζίδου για άψογο κορμί

Οι μέρες περνούν και η καραντίνα καλά κρατεί. Έχεις όμως αρχίσει να βαριέσαι λιγάκι, ειδικά τα Σαββατοκύριακα που δεν έχεις τόση δουλειά όσο τις καθημερινές. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν γι’ αυτό. Μια αγαπημένη, ασχολία, η τακτοποίηση της ντουλάπας σου ή ακόμη και λίγη γυμναστική θα σε βγάλουν από την ανία σου και θα νιώσεις αμέσως καλύτερα.

Κι επειδή σίγουρα θα το έχεις ρίξει και λίγο παραπάνω στο φαγητό τις μέρες αυτές, σου βρήκαμε το κόλπο αυτό που μπορείς να κάνεις κι εσύ για να μην πάρεις κιλά. Φυσικά και είναι γυμναστική και εννοείται θα το κάνεις εάν θέλεις το καλοκαίρι να βάλεις το αγαπημένο σου μπικίνι.

Αυτό είναι και το μυστικό όπλο της Ελένης Χατζίδου, η οποία το κάνει κάθε απόγευμα στο σπίτι της εν μέσω καραντίνας και έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το ελλειπτικό ή stepper αν θες. Μάλλον δεν είναι και το αγαπημένο σου αφού στο γυμναστήριο συνήθως το αποφεύγεις, κάνει όμως απίστευτη δουλειά στους γλουτούς και τα πόδια.

Αν δεν έχεις το μηχάνημα αυτό στο σπίτι σου μην αγχώνεσαι, γιατί είναι ακριβώς η ίδια άσκηση που μπορείς να κάνεις και στις σκάλες του σπιτιού σου. Με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα δεις πως μπορείς να κάνεις ελλειπτικό, ακόμη και αν δεν έχεις.

τικό της Ε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ