Η Μαρία Σολωμού απάντησε γιατί πήγε βόλτα (vid)

Η Μαρία Σολωμού απάντησε γιατί πήγε βόλτα (vid)

Η Σολωμού πήγε βόλτα με το ποδήλατο και «έφαγε» κράξιμο από τους followers της - Τι απάντησε.

Η ηθοποιός μέρες πριν ανακοινωθούν τα πιο «σκληρά» μέτρα της κυβέρνησης με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, θέλησε να βγει από το σπίτι για λίγο κάνοντας μόνη μια βόλτα με το ποδήλατό της.

«Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου……
Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια …. πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω… ποσες κουβεντες…..γιατί του μιλάω κι ολας……η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω …είχα να το πιάσω από περσυ… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!!», ήταν το σχόλιο που έκανε κάτω από τη φωτό και δεν άργησε το κράξιμο από τους followers της.

Η απάντησή της;

Αφοπλιστική και με δίκιο της αφού η Μαρία ήταν από τους πρώτους επώνυμους που στήριξαν στο κίνημα «Μένουμε σπίτι».

Τι απάντησε λοιπόν η ηθοποιός στους επικριτές της;

«Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω», απάντησε.

https://www.dailymotion.com/video/x7svzn9

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ