To sexy φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα στο news feed μας

To sexy φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα στο news feed μας

Και σου λέμε πού μπορείς να το βρεις online.

H Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές της, τηρώντας φυσικά όλους τους υγειονομικούς κανόνες στο πλαίσιο της προστασίας από την εξάπλωση του Κορονοϊού, και μας χαρίζει κάποια άκρως ανοιξιάτικα looks που εν μέσω καταιγισμού ειδήσεων, μας κάνουν να κοιτάμε λίγο πιο αισιόδοξα τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το Σάββατο εμφανίστηκε στο «Έλα Χαμογέλα» και στη συχνότητα του OPEN TV, με ένα midi, στενό, ladylike φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, μακρύ μανίκι και διακριτική λεπτή ζώνη στη μέση. Το printed φόρεμά της ήταν λευκό και είχε πάνω πολύχρωμα φύλλα ενώ η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι baby pink, ψηλοτάκουνα πέδιλα που έδεναν στον αστράγαλο.

Το styling επιμελήθηκε η Πωλίνα Λάμπογλου και το sexy αλλά και πολύ κολακευτικό φουστάνι της είναι δημιουργία του brand Jadevtales, κοστίζει 156 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ. Αναδεικνύει τις καμπύλες με διακριτικό τρόπο, την ίδια στιγμή που το μοτίβο του θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε βοηθήσει να κάνεις μία προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου που θα μπορείς να φοράς και την επόμενη άνοιξη! Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της Σίσσυς που και μας παροτρύνει να «Χαμογελάσουμε» (σαν τον τίτλο της εκπομπής της) και βγάζει στην επιφάνεια την πιο ανέμελη, sexy&funny, πλευρά μας!

https://www.instagram.com/p/B9_4NLHp9r5/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ