Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η μάνα που έκλεισε την κόρη της στο πορτ μπαγκάζ και άλλα… τρελά

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η μάνα που έκλεισε την κόρη της στο πορτ μπαγκάζ και άλλα… τρελά

Απίστευτα περιστατικά παραβίασης των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Δεν χωράει ο νους τα περιστατικά για γέλια και για κλάματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργούν για την τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το πιο τραγελαφικό είχε πρωταγωνίστρια μια μητέρα στα Χανιά, που έφτασε στο σημείο να κλείσει την 6χρονη κόρη της στο… πορτ μπαγκάζ!

Η 53χρονη γυναίκα προφανώς αγνοούσε ότι σε όχημα με ενήλικο οδηγό μπορούν να επιβαίνουν ως και δύο ανήλικα παιδιά κι έτσι έβαλε στο αυτοκίνητό της τον 10χρονο γιο της, αλλά έκρυψε την 6χρονη κόρη της στο πορτ μπαγκάζ! Όμως, ένας περαστικός την είδε και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Στην Αγιά της Λάρισας, ένας πολίτης θεώρησε ότι οι έξι επιλογές για «κατ’ εξαίρεση μετακίνηση» δεν τον κάλυπταν την ανάγκη του και συμπλήρωσε ιδιοχείρως δήλωση με αιτιολογία… «Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα», ενώ ένας κτηνοτρόφος έγραψε «Πηγαίνω στα κατσίκια»! Και στις δύο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν παραβάσεις και τους επιβλήθηκε πρόστιμο. Αλλά και στις Σέρρες, συνελήφθη ένας άνδρας που διέθετε προς πώληση… κότες τις οποίες μετέφερε με το αυτοκίνητό του!

Στην Κέρκυραένα νεαρό ζευγάρι παραβίασε την απόσταση της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης και πήγε στην Ηγουμενίτσα, απ’ όπου επέστρεψε αυθημερόν. Ωστόσο η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά και τους σταμάτησε για έλεγχο. Αρχικά, βεβαιώθηκε στον καθένα το πρόστιμο των 150 ευρώ, αλλά στη συνέχεια συνελήφθησαν καθώς κατά την σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε κρυμμένη στα απόκρυφα της νεαρής μια συσκευασία με περίπου 80 γραμμάρια ηρωίνης που είχαν αγοράσει στο ταξίδι τους!

Δείτε βίντεο: Τα τρελά της απαγόρευσης κυκλοφορίας : Μάνα έκλεισε την κόρη της στο πορτ μπαγκάζ

https://youtu.be/BmRBjPPsW98

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ