Άδειασε ο Εβρος από μετανάστες – Οι Τούρκοι εκκένωσαν τον καταυλισμό στις Καστανιές (BINTEO)

Άδειασε ο Εβρος από μετανάστες – Οι Τούρκοι εκκένωσαν τον καταυλισμό στις Καστανιές (BINTEO)

Το βράδυ της Πέμπτης πιθανότατα Τούρκοι αστυνομικοί έκαψαν τις σκηνές μεταναστών, με σκοπό να απομακρυνθούν από τα σύνορα Μετά από σχεδόν ένα μήνα, εκκενώθηκε ο καταυλισμός στον Έβρο, καθώς από τα ξημερώματα αποχωρούν οι μετανάστες από τις Καστανιές. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν τη στιγμή έχουν μείνει λίγα άτομα που επιβιβάζονται σε λεοφωρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι μετακίνησαν τους περίπου 1.500 μετανάστες, οι οποίες τις τελευταίες εβδομάδες διέμεναν στον καταυλισμό στα σύνορα και ανά διαστήματα προσπαθούσαν να περάσουν το φράχτη και να μπουν στο ελληνικό έδαφος.

Οι ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα παρατήρησαν μαζική επιβίβαση μεταναστών σε λεωφορεία με πιθανό προορισμό στην Κωνσταντινούπολη ή σε κάποια περιοχή της Αδριανούπολης. Η κινητοποίηση φαίνεται να έχει οργανωθεί από τις τουρκικές αρχές. Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι η διάταξη των ελληνικών δυνάμεων παραμένει η ίδια και θα μεταβεί ο ίδιος στην περιοχή προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση.

Το βράδυ της Πέμπτης πιθανότατα Τούρκοι αστυνομικοί έκαψαν τις σκηνές μεταναστών, με σκοπό να απομακρυνθούν από τα σύνορα. Η φωτιά σβήστηκε από τις ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ