Φαίη Σκορδά: Να πώς πέρασε σήμερα τη μέρα της στο σπίτι με τα παιδιά της! Η φωτό που ανέβασε!

Φαίη Σκορδά: Να πώς πέρασε σήμερα τη μέρα της στο σπίτι με τα παιδιά της! Η φωτό που ανέβασε!

Η Φαίη Σκορδά πέρασε δύσκολα κατά την απομόνωσή της το προηγούμενο διάστημα λόγω του γεγονός ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όμως πλέον όλα δείχνουν να έχουν επιστρέψει στην κανονικότητά τους στη ζωή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν από τα πρώτα… θύματα του ιού από την ελληνική σόουμπιζ όμως η ίδια επέδειξε μεγάλη ψυχραιμία, έκανε ό,τι έπρεπε για να εμποδίσει την εξάπλωσή του και τώρα απολαμβάνει μία κανονική ζωή και την καθημερινότητά της όπως παλιά.

Φυσικά, σε αυτή, απόλυτη προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της, οι γιοι της Γιάννης και Δημήτρης οι οποίοι φυσικά τα σαββατοκύριακα έχουν την απόλυτη προσοχή της.

Τώρα που επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα μετά την καραντίνα 15 ημερών, η Φαίη αξιοποιεί το σαββατοκύριακο με τέτοιο τρόπο ώστε και τα παιδιά της να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Έτσι, σήμερα ήταν η μέρα του διαβάσματος για τα παιδιά της. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία από τις στιγμές που εκείνα διάβαζαν και έλυναν τις ασκήσεις τους.

Όσοι γνωρίζουν τη Φαίη Σκορδά λένε πως έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον Γιάννη και τον Δημήτρη και το τηρεί όσο μπορεί ώστε και εκείνοι να αξιοποιούν σωστά τον χρόνο τους.

Μπορεί τώρα, λόγω καραντίνας, τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά για όλους και κυρίως για τους μαθητές, όμως στο σπίτι της Φαίης κανείς δεν αμελεί τις υποχρεώσεις του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ