Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο πρίγκιπας Harry στην καραντίνα στις ΗΠΑ

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο πρίγκιπας Harry στην καραντίνα στις ΗΠΑ

Η καριέρα του Harry βουλιάζει

Λίγο η καραντίνα, κάτι η μετακόμιση από τον Καναδά στο Los Angeles, κάτι η έκρυθμη κατάσταση με την βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Harry δεν περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής του.
Και δεν στο λέμε χωρίς αποδείξεις. Η πολύ καλή φίλη του πρίγκιπα, dr Jane Goodall έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για την σχέση του πρίγκιπα με την Meghan εν μέσω κορονοϊου.

Όπως φαίνεται το ξεκίνημα της νέας ζωής του πρίγκιπα δεν είναι τόσο ρόδινο και η η Doodall μίλησε στο Radio Times και αποκάλυψε πως είναι σε επαφή με τον Harry και την περίοδο αυτή που παραιτήθηκε από τα royal καθήκοντά του.

Ο πρίγκιπας τα έχει αλλάξει όλα και η περίοδος αλλαγών συνεχίζεται τόνισε η καλή του φίλη ενώ ο Harry δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στη νέα του ζωή.

Ο πρίγκιπας βρίσκει πολύ δύσκολη την νέα του ζωή και δεν ξέρει καν τι θα κάνει από εδώ και μπρος:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με την καριέρα του από εδώ και μπρος, μιλάμε και βρίσκει τα πράγματα αρκετά δύσκολα αυτή τη στιγμή».
Φυσικά η καραντίνα για τον κορονοϊό κάνει το νέο ξεκίνημα του πρίγκιπα και της Marke ακόμα πιο δύσκολο, αν σκεφτείς πως μόλις μετακόμισαν σε μια νέα πόλη και πως από τον Νοέμβριο ήταν έτσι κι αλλιώς σε καραντίνα στο Vancouver Island του Καναδά.

«Όπως όλοι μας, ο Harry και η οικογένειά του προσπαθούν να συνηθίσουν την καραντίνα και να παραμένουν υγιείς. Είναι ωραίο που ξεκινάνε μια νέα ζωή αλλά είχαν συνηθίσει να ζουν διαφορετικά».
Πάντως, η φίλη του πρίγκιπα αποκάλυψε πως ο harry ετοιμάζεται να εγκαταλείψει ακόμα μια αγαπημένη του ασχολία για χάρη της Meghan.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ