Νέο φιάσκο από την Άγκυρα: Οι μετανάστες στα παράλια αρνούνται να περάσουν στην Ελλάδα – Βιολογική “βόμβα” σκάει στην Τουρκία

Νέο φιάσκο από την Άγκυρα: Οι μετανάστες στα παράλια αρνούνται να περάσουν στην Ελλάδα – Βιολογική “βόμβα” σκάει στην Τουρκία

Εν μέσω πανδημίας, χωρίς νερό και φαγητό, συνωστίζονται λαθρομετανάστες στη Σμύρνη Ο Ερντογάν οδηγείται στη μία αποτυχία μετά την άλλη, καθώς επιχειρεί να δημιουργήσει σκηνικό Έβρου στα ελληνικά νησιά, προωθώντας προς την Ελλάδα μετανάστες που είναι φορείς του νέου φονικού κορονοϊού.

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό το νέο σχέδιο της Τουρκίας, αλλά και το μεγάλο φιάσκο στο παρασκήνιο, με τους μετανάστες να αρνούνται να επιβιβαστούν σε λέμβους και να συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες βρίσκονται παρατημένοι από την Jandarma στον περιβάλλοντα χώρο των υπεραστικών της Σμύρνης απο χθες το απόγευμα, επειδή αρνήθηκαν να μεταβούν με λέμβο στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει ανελέητα την Τουρκία. Εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης κυκλοφορίας, χωρίς νερό και φαγητό, δεν φαίνεται να συγκινείται η Ύπατη Αρμοστεία όπως στον Έβρο.

Επιπλέον, για να τους μεταφέρουν στην Κωνσταντινούπολη τους ζητούν τα τριπλά λεφτά, επιχειρώντας να αυξήσουν το παράνομο κέρδος από τις “επιχειρήσεις” που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια με αφορμή τη μεταναστευτική κρίση.

Σε όλους δόθηκαν την Παρασκευή στον καταυλισμό της Οσμανίγιε πριν επιβιβαστούν στα λεωφορεία, τα παρακάτω χαρτιά απέλασης, για να ασκηθεί ψυχολογικός εκβιασμός και να εξαναγκαστούν να περάσουν στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ