Βίντεο δείχνει πως μεταφέρουμε τα μικρόβια από το σούπερ μάρκετ

Βίντεο δείχνει πως μεταφέρουμε τα μικρόβια από το σούπερ μάρκετ

Για το θέμα σούπερ μάρκετ και κορωνοϊός έχουμε γράψει αρκετά, προκειμένου να ενημερωθείτε για τους τρόπους προφύλαξης

Όμως, ανάμεσα στα άλλα βρήκαμε ενδιαφέρον ένα βίντεο, που δείχνει πως μπορεί να μεταφερθεί ο ιός στο σπίτι από το σούπερ μάρκετ. Έτσι, θα δείτε έμπρακτα, πόσο αναγκαίο είναι να παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ακόμη και αν φοράτε γάντια.

Συγκεκριμένα, νοσοκόμα δείχνει στην κάμερα πως μπορούμε να «αρπάξουμε» τον ιό, ψωνίζοντας. Πρόκειται για μια πρώην νοσοκόμα εντατικής στο Σατζινό του Μίσιγκαν, τη Μόλι Λίξεϊ, που έχει μιλήσει στο «CNN» για την διασταυρούμενη μόλυνση, η οποία μπορεί να υπάρξει, ακόμα και φορώντας γάντια.

Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο, μέσα από το οποίο φαίνεται πόσο γρήγορη είναι η εξάπλωση των μικροβίων, ακόμα και με γάντια. Για να το δείξει αυτό, χρησιμοποίησε μπογιά. Στο βίντεο, κάνει ότι βγαίνει από το αμάξι της, πιάνει το κινητό της, στη συνέχεια καθαρίζει ένα καλάθι και πιάνει μια συσκευασία χαρτιού υγείας κι από εκεί, αρχίζει να παρουσιάζει την διασπορά των μικροβίων. «Δεν έχει νόημα να φοράτε γάντια, αν δεν πλένετε τα χέρια σας κάθε φορά που αγγίζετε κάτι», επισημαίνει.

Το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ