Επίθεση με βιτριόλι: Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη – Ψάχνουν την… πορεία του καυστικού υγρού

Επίθεση με βιτριόλι: Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη – Ψάχνουν την… πορεία του καυστικού υγρού

Το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος προσπαθούν να «ξετυλίξουν» οι Αρχές.

«Μία εργαζόμενη είχε κάνει «σκηνή» σε ένα στέλεχος της επιχείρησης για προσωπικούς λόγους. Αυτό έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες. Ήμουν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό. Ήμουν παρούσα στο χώρο. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με την επίθεση εναντίον μου. Απλά το λέω γιατί το θυμήθηκα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 34χρονη, που δέχθηκε τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Μέχρι χθες Δευτέρα, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση είχαν τρεις επαφές μαζί της, συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών της ώρας. Σε μία από αυτές έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη συγκεκριμένη γυναίκα και της πήραν κατάθεση, στην οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ η αντιπαράθεση ήταν για άλλο λόγο και δεν σχετιζόταν σε καμία περίπτωση με την 34χρονη, την οποία μάλιστα δεν θυμάται ότι βρισκόταν στο χώρο.

Σήμερα Τρίτη οι αστυνομικοί αναμένεται να επισκεφθούν και πάλι την άτυχη γυναίκα και ενδεχομένως να πάρουν την κατάθεσή της.

Εν τω μεταξύ, αναζητούν τη διαδρομή του «όπλου» της επίθεσης, μέχρι αυτό να φτάσει στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσα από το βιτριόλι μπορούν να φτάσουν σε αυτή και να λύσουν τον περίπλοκο γρίφο του ποια και γιατί εκτέλεσε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Αποκαλύψεις στο Newsbomb.gr

Στο Newsbomb.gr μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης, η οποία πριν λίγες μέρες δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας αποκάλυψε το στάδιο που βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, αλλά και την ψυχολογική κατάσταση της άτυχης κοπέλας.

Για το πολυσυζητημένο συμβόλαιο θανάτου και κατά πόσο η δράστις είχε συνεργούς, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αναφέροντας στο Newsbomb.gr: «Είναι και αυτή μία από τις εκδοχές που υπάρχουν. Οι αστυνομικοί ερευνούν όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο είναι αξιοσημείωτο πως η δράστις της επίθεσης γνώριζε τον χώρο. Σίγουρα ήταν μία πολύ καλά σχεδιασμένη ενέργεια». Ο κ. Λύτρας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η γυναίκα που έκανε την επίθεση να μην γνώριζε την Ιωάννα και να λειτούργησε με συμβόλαιο.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο κατά πόσο υπάρχουν υποψίες από το συγγενικό/φιλικό της περιβάλλον, τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. «Δεν υπάρχει κάτι που να ξέρει κάποιος από το στενό της περιβάλλον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον εργασιακό της τομέα, υπογράμμισε ότι η ίδια δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον από τον χώρο της δουλειάς της, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα. «Η 34χρονη δεν αποκλείει τίποτα, ωστόσο αυτό που υποστηρίζει με βεβαιότητα είναι ότι δεν είχε κάποια κόντρα. Ποτέ δεν ανέφερε ότι η επίθεση που δέχθηκε σχετίζεται με τον χώρο εργασίας.»

litras.png
Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος 34χρονης

Ο κ. Λύτρας, επεσήμανε πως ήταν μία προσχεδιασμένη κίνηση, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και αν η επίθεση δεν σχετίζεται με τον χώρο εργασίας της 34χρονης, η δράστις, φαίνεται πως «είχε εποπτεύσει το χώρο, το είχε προσχεδιάσει πολύ καλά, γνώριζε καταστάσεις αλλά και πώς πρέπει να διαφύγει».

Ο δικηγόρος της 34χρονης, επιβεβαίωσε πως σύμφωνα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων το καυστικό οξύ είναι βιτριόλι (θειικό οξύ).

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της ανέφερε ότι «Είναι σε σοκ. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Όπως φαντάζεστε αυτό που της συνέβη είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο.»

Για την περιγραφή της γυναίκας, η 34χρονη δεν έχει μπορέσει να θυμηθεί προς το παρόν κάποιο ακόμη στοιχεία. Γνωρίζουμε ήδη πως η ίδια είχε δηλώσει στους Αστυνομικούς πως «Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω». Τα συγκεκριμένα λόγια επιβεβαίωσε και ο κ. Λύτρας, τονίζοντας πως ακόμη δεν γνωρίζει κάτι επιπλέον.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

2-7.jpg
01
Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της άτυχης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο δικηγόρος της 34χρονης τόνισε ότι οι Αρχές δουλεύουν σε πυρετώδεις ρυθμούς. «Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Οι Αρχές έχουν εξετάσει πάρα πολύ κόσμο και προς το παρόν δεν βγαίνει κάποια άκρη. Συγκεκριμένα, έχουν εξετάσει άτομα και από τον επαγγελματικό της χώρο, τα οποία δεν είναι πολλά, αλλά και κάποιους φίλους της».

Καταλήγοντας ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην κατάσταση της όρασης της 34χρονης Ιωάννας. «Δεν έχει μπει σε κάποιο καινούργιο χειρουργείο για το μάτι της. Η κατάσταση παραμένει σταθερή, ωστόσο αναμένεται να κάνει ακόμη πολλά χειρουργεία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ