«Προγραμματίστε ταξίδια στη θάλασσα αλλά…» – Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

«Προγραμματίστε ταξίδια στη θάλασσα αλλά…» – Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Δείτε αναλυτικά!

Η Λίτσα Πατέρα μας παροτρύνει μέσω της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 να προγραμματίσουμε ταξίδια στη θάλασσα, αλλά τονίζει πως πρέπει να προσέξουμε τον κορωνοϊό και, εν γένει, το παρασκήνιο του Άρη, που «ακουμπά» τον Ποσειδώνα.

Σήμερα (11/6), πάντως, είναι μια «γλυκιά» μέρα για τα περισσότερα ζώδια. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και μπορούμε να δώσουμε τις ευχές ή να φερθούμε με γλυκά λόγια σε ένα αγαπημένο μας άτομο. Παράλληλα, μπορούμε να προγραμματίσουμε ταξίδια για το Σαββατοκύριακο, ενώ η Σμάρω Σωτηράκη βλέπει ερωτική απογείωση για ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Ταύρος

Σήμερα η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Πρώτα απ’ όλα, θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή νιώθεις πως σε καταπιέζουν. Αν χρησιμοποιήσεις ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, τότε σίγουρα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που δε θέλεις. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε μόνος σου ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Καρκίνος

Σήμερα το άγχος σου δε σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Λέων

Σήμερα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο ορθολογικά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου

Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Κάποιες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Τοξότης

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση και να κάνεις σοφές κινήσεις. Οι συντονισμένες προσπάθειες, η πειθαρχία και η αφοσίωση είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά τα σχέδιά σου και να πετύχεις όσα θέλεις.

Αιγόκερως

Σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον. Ευτυχώς, έχεις βάλει γερές βάσεις από το παρελθόν κι έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες αυτής της μέρας χωρίς να έχεις μόνιμα προβλήματα που θα σε απασχολούν και στο μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι, θα σε κάνουν να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να κάνεις σχέδια που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Γενικά θα έχεις την αίσθηση ότι η απίστευτη δυναμικότητα που διαθέτεις σε κάνει αυτάρκη και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κινήσου με σύνεση και θα δεις ότι τα θετικά αποτελέσματα δε θα αργήσουν να έρθουν.

Ιχθείς

H σημερινή Πέμπτη, φίλε Ιχθύ, σου φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά, θέματα που αφορούν την οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα σου παρουσιαστεί..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ