Γιάννης Μπέζος: «Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν σαν ένα μέλος της οικογένειάς μας»

Γιάννης Μπέζος: «Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν σαν ένα μέλος της οικογένειάς μας»

«Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο όπως φάνηκε, όχι μόνο σε αυτά που έλεγε, αλλά και σε αυτά που έκρυβε» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης για τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας

Καλεσμένος στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα» βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος και σχολίασε μεταξύ άλλων στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, τα νέα δεδομένα της ζωής μας λόγω της πανδημίας.

«Ο κόσμος είναι σε μια αναταραχή λόγω της δημόσιας υγείας, αισθανόμαστε ακόμα ανασφάλεια, δεν μπορούμε όχι απλώς να ονειρευτούμε ούτε και να σχεδιάσουμε» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε: «Στη χώρα μας λειτουργούμε περισσότερο ως υπήκοοι παρά ως πολίτες. Δεν θέλουμε να παίρνουμε εύκολα την ευθύνη. Υπακούσαμε στα μέτρα. Υπήρχε ένα κομμάτι ωριμότητας αλλά υπήρχε και εξαναγκασμός. Μην τα περιμένουμε όλα από την Πολιτεία, πρέπει να έχουμε ευθύνη. Τώρα θα δοκιμαστούμε».

Για τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, είπε πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, όπως φάνηκε όχι μόνο σε αυτά που έλεγε, αλλά και σε αυτά που έκρυβε και σημείωσε ότι του ενέπνεε εμπιστοσύνη.
«Κάθε μέρα σχεδόν έβλεπα τον Σωτήρη Τσιόδρα. Ήταν ένας άνθρωπος που φαινόταν ότι ξέρει καλά τη δουλειά του, ότι αυτό που λέει το εννοεί και ότι είναι σαν ένα μέλος της οικογένειάς μας. Αυτό λειτούργησε πολύ συνεκτικά. Σαν να ήταν ένας δικός μας άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ