Μήπως το “make up sex” δεν είναι και τόσο καλή ιδέα;

Μήπως το “make up sex” δεν είναι και τόσο καλή ιδέα;

Τρεις λόγοι που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση.

Το έχεις δει να συμβαίνει στο σινεμά και ίσως να το έχεις δοκιμάσει κι εσύ με τον σύντροφό σου: μετά από έναν έντονο καυγά έρχεται η συμφιλίωση με σεξ. Το make up sex ίσως είναι το πιο έντονο που θυμάσαι ανατρέχοντας στις σεξουαλικές επαφές με τον σύντροφό σου. Είναι άλλωστε μια απόδειξη ότι αγαπιέστε και θέλετε ο ένας τον άλλο ανεξάρτητα από όσα ειπώθηκαν. Ο θεραπευτικός ρόλος όμως που βλέπουμε ότι έχει μπορεί να κρύβει παγίδες. Τρεις από αυτές μπορεί να καταστρέψουν τη σχέση σου.

Σε κρατά δεμένη σε μια κακή σχέση

Η συναισθηματική ένταση που βιώνεις κατά τη διάρκειά του μπορεί να σε κάνει να μη δώσεις σημασία σε πράγματα που πάνε λάθος. Το make up sex μπορεί να είναι τόσο καλό που να σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα της σχέσης και να συνεχίζεις να είσαι με ένα άνθρωπο με τον οποίο έχεις διαφορετικές φιλοδοξίες για το μέλλον και τη ζωή.

Σε χειραγωγεί

Αν ο σύντροφός σου έχει βρει αυτό το “κουμπί” για να προσπερνά τις εντάσεις μεταξύ σας τότε μπορεί να αρχίσει να συμπεριφέρεται με καταχρηστικό τρόπο και να χρησιμοποιεί το σεξ για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Καταστρέφει την αυτοεκτίμηση

Το σεξ είναι ένας τρόπος για να νιώσεις ότι σε αγαπούν. Δεν είναι κακό ότι θέλεις να κάνεις συχνά σεξ με τον σύντροφό σου αλλά όταν αυτό συμβαίνει γιατί παίρνεις αυτού του είδους την επιβεβαίωση τότε υπάρχει παγίδα. Δεν αποκλείεται το ταίρι σου να χρησιμοποιήσει το make up sex ως εργαλείο χειραγώγησης, όπως είπαμε πιο πάνω, κάνοντας σε στο τέλος να αισθάνεσαι άσχημα γα τον εαυτό σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ