Η Μαρία Κορινθίου πόζαρε με μπικίνι και ναι, υποκλινόμαστε!

Η Μαρία Κορινθίου πόζαρε με μπικίνι και ναι, υποκλινόμαστε!

Μόνο η Μαρία Κορινθίου θα μπορούσε να ποζάρει έτσι με το μπικίνι της

Δεν έχει ανάγκη κανένα ρετούς και καμία εφαρμογή αφού διαθέτει μεσογειακό κορμί και μας το δείχνει έτσι όπως ακριβώς είναι με τις ατέλειες του.

Ποτέ η ηθοποιός δεν έχει ασχοληθεί με κακόβουλα σχόλια που αφορούν στα κιλά της και ούτε έχει επεξεργαστεί τις φωτογραφίες της ώστε να παραμορφώνεται και να δείχνει μια άλλη.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια. Ποζάρει στα βράχια με το μπικίνι της και το κορμό της είναι juicy!

«Είμαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ανασφάλεια με το σώμα μου και τον εαυτό μου και άλλες φορές που δεν με ενδιαφέρει. Είμαι αυτή που είμαι, με τα μειονεκτήματά μου και τα πλεονεκτήματά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να νομίζει ο άλλος.

Φυσικά θέλω να αρέσω , αλλά κυρίως να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολεί αν θα σχολιαστούν τα κιλά μου ή αν έχω κυτταρίτιδα. Για εμένα αυτά είναι μικρά και ανούσια, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα ως λαός. Δηλαδή θα ασχοληθούν με το πόδι μου ή το μπράτσο μου; Αυτό δείχνει μικροπρέπεια», είχε σχολιάσει η ίδια κατά το παρελθόν!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ