Άγριες Μέλισσες: Αυτές είναι οι πρώτες παπαρατσικές φωτό των δύο ερωτευμένων

Άγριες Μέλισσες: Αυτές είναι οι πρώτες παπαρατσικές φωτό των δύο ερωτευμένων

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πλατό της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και τώρα αποκλειστικά το gossip-tv.gr έχει τις πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες τους!

Οι φήμες ότι ο Αναστάσης Ροϊλός ή αν προτιμάτε ο τηλεοπτικός Νικηφόρος και η Εριέττα Μανούρη, ή αλλιώς η Βαλεντίνη από τις Άγριες Μέλισσες γνωρίστηκαν, ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν στο πλατό των γυρισμάτων έδιναν και έπαιρναν για καιρό στις αρχές του χειμώνα.

Μόνο που τόσο εκείνος όσο και η όμορφη ηθοποιός έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να προφυλάξουν τη σχέση τους αλλά και για να προστατεύσουν, όσο μπορούσαν τουλάχιστον, την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα η Εριέττα Μανούρη, όταν είχε ερωτηθεί ευθέως για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, είχε αρκεστεί να πει: «Στη ζωή τα πράγματα είναι όμορφα. Δεν θα απαντήσω προφανώς σε κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καλά προσωπικά».

Και πράγματι ήταν πολύ καλά προσωπικά και πολύ ευτυχισμένη αφού ήταν -και συνεχίζει να είναι- με τον ηθοποιό.

Μάλιστα, λίγο πριν μπούμε όλοι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, δηλαδή λίγες μόλις μέρες πριν κλείσουν τα θέατρα, οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους για να δουν παράσταση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όλες τις φήμες που τους αφορούσαν. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες:

Οι δύο ηθοποιοί στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους κατά την οποία ουσιαστικά επιβεβαίωναν τις φήμες πως ήταν ζευγάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ