Αντσελότι: «Βραζιλία και Γαλλία είναι οι πιο δυνατές ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Αντσελότι: «Βραζιλία και Γαλλία είναι οι πιο δυνατές ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Ο Κάρλο Αντσελότι κατέθεσε την απόψη του όσον αφορά τις πιο ισχυρές ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και ξεχώρισε τόσο τη Βραζιλία όσο και τη Γαλλία.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο και μίλησε για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε τις ομάδες που πιστεύει πως θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό Μουντιάλ, ενώ εξέφρασε και τις ανησυχίες του σχετικά με το πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές, αφού ολοκληρωθεί η εν λόγω διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ρώτησαν το Σιμεόνε για τον Ρονάλντο και η απάντηση του ήταν όλα τα λεφτά… (vid)

«Το ερωτηματικό είναι πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνήθως, μετά από το τόσο μεγάλες διοργανώσεις οι παίκτες πάνε διακοπές, αλλά φέτος θα είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν στη βάση τους και να γυρίσουν στην σκληρή δουλειά. Δεν θα έχουν χρόνο για ξεκούραση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η σωματική και ψυχολογική τους κατάσταση όταν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα», ανέφερε αρχικά ο Αντσελότι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ: «Βραζιλία και Γαλλία έχουν τις δυνατότερες ομάδες. Μετά θα πήγαινα στην Αργεντινή, η οποία έχει τον Μέσι. Η Ισπανία είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη, ενώ προσθέτω στα φαβορί και τις Γερμανία, Αγγλία, οι οποίες έχουν μπει σε μια διαδικασία ανανέωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ