Γκουαρντιόλα: «Ίσως προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Φίλιπς»

Γκουαρντιόλα: «Ίσως προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Φίλιπς»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κάλβιν Φίλιπς και στο ενδεχόμενο να προλάβει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι ο Άγγλος μέσος Κάλβιν Φίλιπς θα μείνει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον ώμο και ενώ θα μπορούσε να επιστρέψει εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Φίλιπς έμεινε εκτός αποστολής στη σαββατιάτικη νίκη επί της Γουλβς (3-0), αφού υπέστη υποτροπή στον ώμο, τον οποίο είχε τραυματίσει σε ένα φιλικό με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ανατροπή τίτλου απέναντι στον πρωταθλητή

Ο 26χρονος άσος, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς μετά τη μεταγραφή του από τη Λιντς και έχει αγωνιστεί σε μόλις 13 λεπτά με τη νέα του ομάδα.

Ο Γκουαρντιόλα είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Φίλιπς, αλλά πρόσθεσε ότι «καλώς εχόντων των πραγμάτων» θα μπορούσε να επιστρέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

«Ο γιατρός είπε ότι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο, απλά λίγο περισσότερο…», είπε ο Γκουαρντιόλα.

Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι ο έμπειρος μέσος, μπορεί να χρειαστεί επέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα. Φυσικά, ο Φίλιπς θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες της Αγγλίας στο Nations League με Ιταλία και Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ