Νέο «χτύπημα» στο Μουντιάλ του Κατάρ: «Δεν ασχολούμαστε με αυτό το αυταρχικό κράτος» (pic)

Νέο «χτύπημα» στο Μουντιάλ του Κατάρ: «Δεν ασχολούμαστε με αυτό το αυταρχικό κράτος» (pic)

Η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε πως θα μποϊκοτάρει το Μουντιάλ λόγω της συνεχούς παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπάρχει στο Κατάρ.

Η Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε πως δεν θα προβάλει σκηνές από τους παίκτες της στον εφετινό Μουντιάλ ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο αυταρχικό όπως εκείνη θεωρεί κράτος του Κατάρ.

Έτσι η Γερμανική ομάδα θα στραφεί σε άλλες διοργανώσεις που συμμετέχει όπως των αγώνων της γυναικείας ομάδας καθώς και των κατηγοριών U19 και U17.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι μια ομάδα πολλών διεθνών

Αναλυτικά το μήνυμα της Χόφενχάϊμ:

«Στο πρόσφατο παρελθόν, καλύψαμε σημαντικά ποδοσφαιρικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο με τα λόγια και τις εικόνες μας. Επικεντρωθήκαμε στους παίκτες που εκπροσωπούσαν τη χώρα τους και την Χόφενχαϊμ. Φέτος, δεν θα καλύψουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ».

«Αυτό θα γίνει επειδή συμβαίνει συνεχής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων σε αυτό το αυταρχικό κράτος του Κόλπου».

«Συνεπώς θα επικεντρωθούμε σε άλλα αθλητικά γεγονότα του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της γυναικείας ομάδας καθώς και των κατηγοριών U19 και U17».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ