Μεγάλο πριμ στους Γερμανούς για κατάκτηση του Μουντιάλ

Μεγάλο πριμ στους Γερμανούς για κατάκτηση του Μουντιάλ

Εφόσον η Γερμανία κατακτήσει το Μουντιάλ στο Κατάρ κάθε παίκτης της Εθνικής θα εισπράξει 400.000 ευρώ.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γερμανίας θα λάβουν ο καθένας από 400.000 ευρώ στην περίπτωση που κατακτήσουν το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (DFB), μετά από συμφωνία που επήλθε για τα μπόνους της διοργάνωσης.

H επιβράβευση για την κατάκτηση του τίτλου αυξήθηκε από τις 350.000 ευρώ που είχε οριστεί στο προηγούμενο τουρνουά του 2018, όταν η Γερμανία αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Όταν τα «πάντσερ» πανηγύρισαν τον τίτλο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, οι παίκτες έλαβαν πριμ από 300.000 ευρώ ο καθένας.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του… Τζακ από την ΕΠΟ – Δεν τον θέλει ο Μπαλτάκος, βάζουν στο παιχνίδι και τον Ιβάν – Αυτό ήταν το ολέθριο λάθος του

Η πρόκριση από τη φάση των ομίλων στο Κατάρ θα αποφέρει σε κάθε παίκτη 50.000 ευρώ, ενώ μια θέση στα προημιτελικά θα τους κάνει κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερους.
Σε περίπτωση που περάσουν στην τετράδα κάθε διεθνής θα λάβει από 150.000 ευρώ, ενώ η κατάκτηση της τρίτης θέσης θα αυξήσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κατά 200.000 ευρώ (έκαστος). Η ήττα στον τελικό θα επιβραβευτεί με ένα μπόνους 250.000 ευρώ.

Η Γερμανία, η οποία παλεύει να επανορθώσει για τις θλιβερές επιδόσεις της το 2018, κληρώθηκε στον 5ο όμιλο με την Ισπανία, την Κόστα Ρίκα και την Ιαπωνία. Το τουρνουά αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου και η πρεμιέρα της Γερμανίας ορίστηκε εναντίον της Ιαπωνίας για τις 23/11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ