Πογέτ: «Φαβορί για το Μουντιάλ η Βραζιλία και η Αργεντινή»

Πογέτ: «Φαβορί για το Μουντιάλ η Βραζιλία και η Αργεντινή»

Η πρόβλεψη του Γκουστάβο Πογέτ για τον νικητή του Μουντιάλ.

Δηλώσεις στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ με αφορμή την αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας έκανε και την πρόβλεψή του χαρακτηρίζοντας ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τη Βραζιλία και την Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Trust the process: Το κρεσέντο του Λούντζη «έκρυψε» τη μεγάλη έκπληξη με τον Πάπας (vids)

Όσα είπε ο Πογέτ:

«Για μένα οι δύο κορυφαίες υποψήφιες για τον τίτλο στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι η Βραζιλία και η Αργεντινή. Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πολλά προβλήματα και όχι μόνο τραυματισμούς, αλλά και εσωτερικά, λειτουργικά προβλήματα.

Η Βραζιλία είχε μια αλλαγή γενιάς. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει γίνει μια πιο δυνατή, πιο οργανωμένη ομάδα. Οι παίκτες που δημιουργούν έχουν περισσότερη υποστήριξη πίσω τους και αισθάνονται πιο ασφαλείς», ανέφερε για την Βραζιλία και πρόσθεσε: «Αυτή η ομάδα της Αργεντινής ξέρει πώς να κερδίζει με τον Μέσι, οπότε έχει αρχίσει να έχει άλλον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Σκαλόνι το πέτυχε, γι’ αυτό είναι υποψήφιοι για να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ