Μέσι: Μπορεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της Παρί λόγω Αργεντινής

Μέσι: Μπορεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της Παρί λόγω Αργεντινής

Ειδική ρήτρα υπάρχει στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προβλέπει πως ο Αργεντίνος σταρ μπορεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της γαλλικής ομάδας καθώς προτεραιότητα του είναι η εθνική Αργετινής και το Μουντιάλ.

Από ότι φαίνεται ο Λιονέλ Μέσι προσέχει για να έχει…Το Μουντιάλ 2022 είναι προ των πυλών και στο μυαλό του Αργεντίνου σταρ υπάρχει μόνο το Κατάρ καθώς θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 35χρόνος είχε ζητήσει μια εβδομάδα εξαίρεση από τα αγωνιστικά δρώμενα της Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχθεί νωρίτερα στην εθνική Αργεντινής. Τα δημοσιεύματα αυτά είχε διαψεύσει ο ίδιος ο παίκτης

Διαβάστε επίσης: Άβιλα: «Σύλλογος με μεγάλη ιστορία ο Ολυμπιακός, έχουμε καλή ομάδα»

Σύμφωνα ωστόσο  με το TN της Αργεντινής ο Μέσι έχει στο συμβόλαιο του ειδική ρήτρα, η οποία του δίνει την δυνατότητα να απαλλαγεί όποτε κριθεί αναγκαίο από τις υποχρεώσεις του στην γαλλική ομάδα για να προετοιμαστεί με την εθνική του ομάδα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε συνέχεια της είδησης  ο σταρ της Παρί  θα φύγει για το Κατάρ δύο βδομάδες πριν την διακοπή συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου την επομένη από τον αγώνα των Παριζιάνων με την Λοριάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ