Σε αναμμένα κάρβουνα στη Σερβία: Μεγάλη ανησυχία με Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς

Σε αναμμένα κάρβουνα στη Σερβία: Μεγάλη ανησυχία με Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς

Ντούσαν Βλάχοβιτς και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στη Σερβία υπάρχει έντονη ανησυχία ενόψει Μουντιάλ.

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της εθνικής Σερβίας για τις δύο βασικές επιθετικές αιχμές της ομάδας, δέκα ημέρες πριν το εναρκτήριο παιχνίδι των «όρλοβι» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τόσο ο αστέρας της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, όσο και ο άσος της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και για την ώρα θεωρείται αβέβαιη η συμμετοχή τους, τουλάχιστον στο πρώτο ματς του 7ου ομίλου με τη Βραζιλία (24/11).

Διαβάστε επίσης: Η διαφορά της Κυριακής για Μίτσελ και Αλμέιδα… φάνηκε την Τετάρτη (vids)

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Κατάρ, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δύο παίκτες θα προλάβουν την πρεμιέρα.

«Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο εκλέκτορας της εθνικής Σερβίας, προσθέτοντας: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί, θα βρούμε λύσεις, γι΄αυτό είμαστε εδώ».

«Φεύγουμε για το Κατάρ έτοιμοι και ήρεμοι, για να δείξουμε ότι η Σερβία έχει ποιότητα και ότι μπορεί να παίξει όπως επιθυμεί», τόνισε ακόμη ο Στοϊκοβιτς, που οριοθέτησε ως βασικό στόχο την πρόκριση από τον 7ο όμιλο, όπου εκτός της Βραζιλίας, μετέχουν ακόμη η Ελβετία και το Καμερούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ