Τι συνέβη με Νεϊμάρ και Μαρκίνιος στην Βραζιλία

Τι συνέβη με Νεϊμάρ και Μαρκίνιος στην Βραζιλία

Με μικρή καθυστέρηση ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Βραζιλίας, Νεϊμάρ και Μαρκίνιος.

Με καθυστέρηση έφτασαν στην πρώτη προπόνηση της Βραζιλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος, λόγω προβλημάτων με την πτήση τους από το Παρίσι προς το Τορίνο, όπου η «Σελεσάο» θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία (5 ημερών) πριν «πετάξει» για τη Ντόχα.

Το ραντεβού των 26 παικτών της Εθνικής ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Δευτέρας (14/11) στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, αλλά οι δύο άσοι της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και Μαρκίνιος, καθυστέρησαν επειδή έπρεπε ν΄ αλλάξουν αεροπλάνο λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου της Super League (pics)

Οι δύο παίκτες έφτασαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτε έκανε την πρώτη χαλαρή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν οι 14 παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τους συλλόγους τους το Σαββατοκύριακο. Στο τέλος του προγράμματος ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος.

Σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο της Βραζιλίας, το πλάνο είναι να αξιοποιηθούν οι δύο πρώτες μέρες στο Τορίνο για να αξιολογηθεί η φυσική κατάσταση των παικτών, ανάλογα και με το φόρτο δραστηριότητα. Σκοπός του τιμ είναι να διεξαχθεί η πρώτη… φουλ προπόνηση την Τετάρτη (16/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ