Χάαλαντ: «Θα ήθελα να είμαι στο Κατάρ, τέσσερα τα φαβορί για τον τίτλο»

Χάαλαντ: «Θα ήθελα να είμαι στο Κατάρ, τέσσερα τα φαβορί για τον τίτλο»

Τι προβλέπει ο Έρλινγκ Χάαλαντ για το Μουντιάλ του Κατάρ...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πολύ να ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά επειδή η Νορβηγία απέτυχε να προκριθεί στο κορυφαίο τουρνουά, ο 22χρονος θα «χρησιμοποιήσει» τη διακοπή για να προετοιμαστεί για το υπόλοιπο της σεζόν της Premier League. Η Νορβηγία τερμάτισε τρίτη στον 7ο προκριματικό όμιλο της Ευρώπης πίσω από την Ολλανδία και την Τουρκία ενώ για τελευταία φορά προκρίθηκε σε Μουντιάλ το 1998.

«Ήθελα φυσικά να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. Θα χαλαρώσω πολύ το σώμα και το μυαλό μου και μετά θα προπονηθώ», είπε ο Χάαλαντ στους δημοσιογράφους, επιλέγοντας τέσσερα φαβορί – Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία- για τον τίτλο στο Κατάρ, όπου ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή (20 Νοεμβρίου).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το γήπεδο απάντησε στην ερώτηση «ποιοι περισσεύουν από τον λογαριασμό του Μίτσελ», αλλα…

«Δεν μπορώ να πω μόνο μία, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές καλές ομάδες, οπότε ναι, αυτές οι τέσσερις», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να προπονηθεί. «Σε τι θα προπονηθώ; Τίποτα το ιδιαίτερο νομίζω, πάνε πολύ καλά οι πρώτοι μου μήνες στη Σίτι, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω τόσες πολλές αλλαγές για να είμαι ειλικρινής. Πρόκειται να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το επόμενο μισό της σεζόν και να είμαι έτοιμος όταν ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή».

«Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτάσουμε είτε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είτε σε ένα Euro», είπε ο Χάαλαντ. «Αυτός είναι φυσικά ο στόχος μου με την εθνική ομάδα να κάνω. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι στο μέλλον μια μέρα θα μπορέσω να παίξω εκεί», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ