Σάντος: «Θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του Κριστιάνο να δώσει τη συνέντευξη»

Σάντος: «Θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του Κριστιάνο να δώσει τη συνέντευξη»

Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε για τη συνέντευξη που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως είναι ελεύθερος άνθρωπος και πως δεν επηρεάζει κάπου την Εθνική.

Τη δική του γνώμη για τα όσα συμβαίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να δείξουν κατανόηση και να σεβαστούν την απόφαση του «CR7» να δώσει τη συνέντευξη, επισήμανε πως είναι ελεύθερος άνθρωπος και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάτι που επηρεάζει την Εθνική Πορτογαλίας.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

«Είναι μια πραγματικά προσωπική συνέντευξη, μίλησε όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Για αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ανοχή. Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο.

Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την εθνική ομάδα. Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; Αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει.

Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ