Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπενζεμά στην Γαλλία

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπενζεμά στην Γαλλία

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έκανε γνωστό τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Καρίμ Μπενζεμά στο ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας.

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι αυτός που καλείται να μπει στα παπούτσια του τραυματία, Καρίμ Μπενζεμά, όπως έκανε γνωστό ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Τέσσερα χρόνια οι «τρικολόρ» πριν είχαν στα γήπεδα της Ρωσίας την τριπλέτα των Εμπαπέ, Ζιρού και Γκριεζμάν από τη στιγμή που ο Καρίμ Μπενζεμά τελούσε υπό τιμωρία από την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και φέτος τα πράγματα τα έφεραν έτσι ώστε οι τρεις αυτοί παίκτες να επωμιστούν εκ νέου το περισσότερο βάρος στην επίθεση των μπλε.

Διαβάστε επίσης: Αγγλία – Ιράν 6-2: Παναγία μου μια Αγγλία!

«Με την απουσία του Μπενζεμά, θα είναι ο Ολιβιέ Ζιρού ο αντικαταστάτης του», τόνισε ο τεχνικός της Γαλλίας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με την Αυστραλία, για να προσθέσει με νόημα:

«Παλαιότερα δεν τον αγαπούσαν πολύ οι Γάλλοι, τώρα όμως τον λατρεύουν, ακόμα και εκείνοι που του έκαναν κριτική και βλέπω κάποιους σε αυτό το δωμάτιο.

Η Γαλλία είναι πολύ χαρούμενη και εγώ και ο Ζιρού είμαστε χαρούμενοι. Είναι μαζί μας εδώ και καιρό. Είναι ένας πολύ χρήσιμος επιθετικός με τον τρόπο που παίζει, ακόμα και όταν δεν σκοράρει είναι σημαντικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ