Έστειλαν το μήνυμα με τον δικό τους τρόπο οι Γερμανοί: Έκλεισαν τα στόματα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Έστειλαν το μήνυμα με τον δικό τους τρόπο οι Γερμανοί: Έκλεισαν τα στόματα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Οι παίκτες της Εθνικής Γερμανίας διαμαρτυρήθηκαν κλείνοντας τα στόματα τους για την απαγόρευση που επέβαλε η FIFA να φορεθεί το περιβραχιόνιο OneLove και έστειλαν... δυνατό μήνυμα

Συγκλονιστικοί οι Γερμανοί  έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και της FIFA πριν την σέντρα του αγώνα με την Ιαπωνία στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ.

Στην καθιερωμένη ομαδική  φωτογραφία πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της Εθνικής Γερμανίας προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση κλείνοντας όλοι με το χέρι τους τα στόματα τους. Θέλησαν έτσι να εναντιωθούν στην FIFA που απαγόρευσε το περιβραχιόνιο OneLove.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή θρύλος της Λίβερπουλ!

Το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο δηλώνει τον αγώνα που γίνεται κατά των διακρίσεων.

Η γερμανική ομοσπονδία δημοσίευσε σε Tweet: 

«Με το περιβραχιόνιο θέλουμε να δείξουμε τις αξίες βάσει των οποίων κινούμαστε ως εθνική ομάδα: Διαφορετικότητα και αμοιβαίος σεβασμός. Το φωνάζουμε μαζί με άλλους λαούς. Δεν είναι πολιτικό μήνυμα: Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι διαπραγματεύσιμα.

Πρέπει να είναι αυτονόητο. Δυστυχώς, ακόμα δεν είναι. Για αυτό το μήνυμα αυτό είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Το να μας απαγορεύσετε το περιβραχιόνιο, είναι σαν να μας κλείνετε τα στόματα. Η στάση μας δεν αλλάζει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ