Η υπουργός εξωτερικών του Βελγίου μίλησε με τον Ινφαντίνο φορώντας το περιβραχιόνιο One Love

Η υπουργός εξωτερικών του Βελγίου μίλησε με τον Ινφαντίνο φορώντας το περιβραχιόνιο One Love

H Χατζά Λαμπίμπ, υπουργός εξωτερικών του Βελγίου, πλησίασε τον Τζιάνι Ινφαντίνο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα Βέλγιο-Καναδάς και του μίλησε φορώντας το απαγορευμένο περιβραχιόνιο One Love.

Η FIFA έχει προχωρήσει στη μία απαγόρευση μετά την άλλη όσον αφορά τα κοινωνικά μηνύματα που μπορούν να στέλνονται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ, με αυτήν που έχει ξεσηκώσει τις μεγαλύτερες ίσως αντιδράσεις να έχει να κάνει με το περιβραχιόνιο One Love που απαγόρευσε να φορούν οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων.

Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας, που ήταν μία από αυτές τις ομάδες, έστειλαν στο δικό τους παιχνίδι το μήνυμά τους και φωτογραφήθηκαν με το στόμα τους κλειστό, ενώ λίγο αργότερα, στη χθεσινή αναμέτρηση του Βελγίου με τον Καναδά, η υπουργός εξωτερικών του Βελγίου, Χατζά Λαμπίμπ, βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου εκεί όπου συνάντησε τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Μπουλς 113-118: «Λύγισαν» τον τρομερό Γιάννη

Η Λαμπίμπ, συνομίλησε με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, φορώντας το περιβραχιόνιο που ο ίδιος απαγόρευσε να φορέσουν οι ομάδες.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ