Με τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού και… πέντε Κιμ στην εντεκάδα η Νότια Κορέα

Με τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού και… πέντε Κιμ στην εντεκάδα η Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Ουρουγουάη και στο αρχικό σχήμα ξεκινούν και οι δυο Χουάνγκ του Ολυμπιακού. Με πέντε Κιμ στην εντεκάδα, βασικός ο Σουάρες για τη σελέστε.

Η Νότια Κορέα κοντράρεται με την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ και έγιναν γνωστές οι εντεκάδες του παιχνιδιού, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Οι Νοτιοκορεάτες λοιπόν θα αγωνιστούν με βασικούς τους δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ιν Μπεόμ και Χουάνγκ Ουί Τζο, κάτι που ήταν λογικό στην πρώτη αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα από την Ασία θα έχει στο αρχικό της σχήμα και πέντε Κιμ, σε κάτι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο.

Όσον αφορά την Ουρουγουάη, ο Λουίς Σουάρες, όπως και ο Ντάρβιν Νούνιες ξεκινούν βασικοί, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Έντινσον Καβάνι. Στην άμυνα το δίδυμο είναι αυτό τον Γκοδίν και Χιμένες, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκινούν οι Μπεντανκουρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε και Πελίστρι.

Η ενδεκάδα της Ουρουγουάης: Ροσέτ, Κάσερες, Γκοδίν, Χιμένες, Ολιβέρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε, Πελίστρι, Νούνιες, Λ. Σουάρες.

Η ενδεκάδα της Νότιας Κορέας: Σέουνγκ Γκιου Κιμ, Μουν Χουάν Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Μιν Τζάε Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Τζουνγκ, Σάνγκ Χο Να, Λι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σον, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Οι «11» της Ουρουγουάης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ